Halálra gázolták a The Voice sztárjának, Paul Blacknek a kislányát

Forrás: Youtube -
gázolás halál Paul Black
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A parkból tartott hazafelé az egyéves kislány és apukája, amikor egy terepjáró elgázolta őket. Az apa súlyos sérüléseket szenvedett, a kislány pedig meghalt. 

Apa-lánya napot tartott Paul Black a kislányával, aki a következő hónapban töltötte volna be a második életévét. A The Voice sztárja és gyermeke a parkból tartottak hazafelé, amikor egy terepjáró őrült sebességgel feléjük száguldott. Az apa hiába próbálta, nem tudta megmenteni a kislányát az ütközéstől, mindkettőjüket elgázolta a hatalmas autó.

Halálra gázolták Paul Black kislányát Forrás: Youtube

A kislányt mentőhelikopterrel szállították kórházba, Paul Black is súlyos sérüléseket szenvedett. A gyermeket azonban nem sikerült megmenteni, életét vesztette. A rendőrség szerint az autó fékberendezése elrpmlott, ezért gázolta el Pearlt és az apukáját. A család teljesen összetört, ahogy a közeli ismerősök és szomszédaik is. "Olyan gyönyörű kislány volt, csodaszép barna szemei voltak. Ez szívszorító" - mondta az egyik szomszéd.

Így nézett ki Aleska Diamond kétévesen - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170807-igy-nezett-ki-aleska-diamond-ketevesen.htmlAleska Diamond, vagyis Sáfrány Emese nem mindennapi képet mutatott követőinek: második születésnapjáról posztolt fotót. Nagyon aranyos kislány volt! TV + Sztárok--Rubint Réka titkos hódolótól kapott rózsacsokrot: romantikus tréfa Norbitólhttp://www.life.hu/sztarok/20170807-rubint-reka-titkos-hodolotol-kapott-rozsacsokrot.htmlRubint Rékát a hotelszobájában egy gyönyörű meglepetés várta, hatalmas rózsacsokor fogadta őt, egy titkos hódolótól. Norbi persze magyarázatot követelt, de nem kell aggódni, egyértelmű, hogy ki volt az a rejtélyes idegen! TV + SztárokOrigoKiszabták a pénzbüntetést Oszter Sándor feleségére az ittas vezetésérthttp://www.life.hu/sztarok/20170807-ennyi-penzbuntetest-kapott-oszter-sandor-felesege-az-ittas-vezetesert.htmlOszter Sándor feleségéről áprilisban derült ki, hogy ittasan balestetet okozott. Az ügye még nem zárult le, de a pénzbüntetést már kiszabták: ennyit kell fizetnie Failoni Donatellának.TV + Sztárok--Diana hercegnő halála: a sofőr apja álltja, meggyilkolták a hercegnőt!http://www.life.hu/sztarok/20170807-diana-hercegnot-meggyilkolhattak.htmlDiana hercegnő, a szeretője és az autó sofőrje is meghalt a 20 évvel ezelőtti tragikus balesetben. Vagy mégsem baleset volt? Az autót vezető Henri Paul apja szerint a hercegnőt meggyilkolták, a fia pedig csak járulékos veszteség volt. TV + Sztárok--Szakított Chris Pratt és Anna Faris http://www.life.hu/sztarok/20170807-anna-faris-es-chris-pratt-szakitott.htmlKözösségi oldalán jelentette be Chris Pratt, hogy feleségével nem folytatják együtt tovább. Mindenkit megdöbbentett a szomorú hír. TV + Sztárok-- Így szereti egymást Debreczeni Zita és Gianni: fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170806-ilyen-szerelmes-a-ferjebe-debreczeni-zita.htmlEgyszerűen jó ránézni a szerelmesek fotóira. Le sem tagadhatnák, hogy odavannak egymásért. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.