Robert Pattinson katy perry randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katy Perry jelenleg egyedülálló, és nagy erőkkel keresi az igazit: nemrég randizott, ráadásul egy olyan színésszel, akiről már csaknem meg is feledkeztünk! Robert Pattinsonnal vacsorázott!

Katy Perry legutóbb Orlando Bloommal járt, de annak a viszonynak csúnya vége lett. Legalábbis erre utal az, hogy az énekesnő teljes átalakuláson ment keresztül a szakítás után. Azóta fiús, rövid hajjal éli mindennapjait, és talán kicsit meg is zakkant a fájdalmas vég miatt, de ez nem tántorítja el őt a pasizástól. Nagyon úgy tűnik, hogy az énekesnő összeszedte magát, és újra randizik.

Katy Perry és Robert Pattinson randiznak! Forrás: Getty Images

Rajongók buktatták le őt, és egy színészt, ahogy épp romantikus vacsorájukat fogyasztják. Katy Perry nem mással randizik, mint Robert Pattinsonnal! Így mostmár azt is tudjuk - legalábbis reméljük -, hogy FKA Twigs énekesnővel már valószínűleg nincs együtt a színész. A TMZ által publikált képeken úgy tűnik Rop és Katy jól szórakoztak, talán végre egymásban megtalálják azt, amit eddig másokban hiába kerestek.

Rubint Réka titkos hódolótól kapott rózsacsokrot: romantikus tréfa Norbitólhttp://www.life.hu/sztarok/20170807-rubint-reka-titkos-hodolotol-kapott-rozsacsokrot.htmlRubint Rékát a hotelszobájában egy gyönyörű meglepetés várta, hatalmas rózsacsokor fogadta őt, egy titkos hódolótól. Norbi persze magyarázatot követelt, de nem kell aggódni, egyértelmű, hogy ki volt az a rejtélyes idegen! TV + SztárokOrigoKiszabták a pénzbüntetést Oszter Sándor feleségére az ittas vezetésérthttp://www.life.hu/sztarok/20170807-ennyi-penzbuntetest-kapott-oszter-sandor-felesege-az-ittas-vezetesert.htmlOszter Sándor feleségéről áprilisban derült ki, hogy ittasan balestetet okozott. Az ügye még nem zárult le, de a pénzbüntetést már kiszabták: ennyit kell fizetnie Failoni Donatellának.TV + Sztárok--Diana hercegnő halála: a sofőr apja álltja, meggyilkolták a hercegnőt!http://www.life.hu/sztarok/20170807-diana-hercegnot-meggyilkolhattak.htmlDiana hercegnő, a szeretője és az autó sofőrje is meghalt a 20 évvel ezelőtti tragikus balesetben. Vagy mégsem baleset volt? Az autót vezető Henri Paul apja szerint a hercegnőt meggyilkolták, a fia pedig csak járulékos veszteség volt. TV + Sztárok--Mihalik Enikő pucéran fürdőzött a Körösben - FOTÓhttp://www.life.hu/sztarok/20170807-mihalik-eniko-puceran-furdozott-a-korosben.htmlMihalik Enikő végre nemcsak külföldön mutatta meg a természetnek az idomait, hanem itthon is: a Körösben csobbant meztelen mellekkel. TV + SztárokOrigoSzakított Chris Pratt és Anna Faris http://www.life.hu/sztarok/20170807-anna-faris-es-chris-pratt-szakitott.htmlKözösségi oldalán jelentette be Chris Pratt, hogy feleségével nem folytatják együtt tovább. Mindenkit megdöbbentett a szomorú hír. TV + Sztárok--Így néz ki most az Alkonyat filmek gyerekszínésze, a Renesmee-t alakító Mackenzie Foyhttp://www.life.hu/sztarok/20170806-igy-nez-ki-most-az-alkonyat-filmek-gyerekszinesze-renesmee-mackenzie-foy.htmlHét év telt már el a Hajnalhasadás II. forgatása óta. Az akkor még csak 10 éves, Renesmee-t alakító Mackenzie Foy ma már 17 éves, felnőtt nő, és még szebb, mint ahogy emlékeztünk rá. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.