Kiss Ramóna, a Barátok közt egykori színésznője új szerepet kapott

Forrás: Kiss Ramóna / Facebook -
Dobó Kata Kiss Ramóna A miniszter félrelép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna a Sör Világnapja alkalmából Fördős Zével és Wossala Fruzsinával mérte össze főzőtudását, a legjobb sörkorcsolya elkészítése volt a cél . A versenyzők a főzés közben egymásról és egymással is beszélgettek, Ramónáról pedig kifejezettem érdekes dolgok derültek ki.

A színésznő elárulta, hogy nagyon fáradt, hiszen az elmúlt három napban mindössze négy órát aludt. Tévés feladatai vannak és az X-Faktor felvételei is folynak - írja a Bors. Legfrissebb színházi feladatáról is vallott a Barátok közt egykori színésznője:

Kiss Ramóna A Miniszter félrelépben kapott szerepet Forrás: Kiss Ramóna / Facebook

"És két héttel ezelőtt elkezdtem egy új darabot próbálni, A miniszter félrelépben kaptam szerepet" - azt a karaktert alakítja, amit a filmben Dobó Kata játszott. "A Belvárosi Színházban lesz a bemutató, nagyon várom. Imádtam a filmet Kern Andrással és Koltai Róberttel" - mondta Rami.

A Bors arról is kérdezte Ramónát, hogy ő is vetkőzik-e ahogy Dobó Kata tette a filben.
"Színpadon azért ez másként működik, mint a filmben. De annál lengébben nem mutatkozom, mint amennyit eddig mutattam magamból a színpadon, mint az Estére szabad a kecó, avagy londoni szextett címû darabban" - árulta el.

Nyílt levelet írt szexuális orientációjáról Aaron Carterhttp://www.life.hu/sztarok/20170806-nyilt-levelet-irt-szexualis-orientaciojarol-aaron-carter-enekes.htmlBetegsége és durva fogyása után most szexuális beállítottságáról is kitálalt Aaron Carter. TV + SztárokAFPÍgy fest most VV Sziszi, a ValóVilág 1 szereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170806-igy-fest-most-vv-sziszi-a-valovilag-1-szereploje.htmlFekete Szilvia Molnár Anikó mallorcai nyaralásának utolsó napján futott össze egykori ellenfelével VV Sziszivel. A VV1 bombázója évek óta Spanyolországban dolgozik táncosnőként. Anikó közös képet posztolt. TV + SztárokOrigoZalatnay Sarolta a Balatonon pihenhttp://www.life.hu/sztarok/20170806-zalatnay-sarolta-enekesno-a-balatonon-pihen.htmlA Balaton (nem is annyira) hűs vízében pihengetett Zalatnay Cini. TV + Sztárok-- Így szereti egymást Debreczeni Zita és Gianni: fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170806-ilyen-szerelmes-a-ferjebe-debreczeni-zita.htmlEgyszerűen jó ránézni a szerelmesek fotóira. Le sem tagadhatnák, hogy odavannak egymásért. TV + SztárokOrigoSomló Tamás emlékkoncertje hozza közelebb a családothttp://www.life.hu/sztarok/20170806-emlekkoncert-keszul-somlo-tamas-tiszteletere.htmlKülönleges emlékkoncert készül Somló Tamás tiszteletére: hiába egyre távolabbi a halálának időpontja, az emberek nem tudják és nem is akarják őt elfeledni. TV + Sztárok--Ezek Lewis Hamilton legdrágább luxusautói: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170806-ilyen-luxusautokkal-jar-lewis-hamilton.htmlNemrég napvilágra került egy videó, amelyben Lewis Hamilton méregdrága luxusautóit lehet látni. Elképesztően néznek ki! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.