A Fox News híradósa, Eric Bolling péniszfotókkal zaklatta kollégáit: felfüggesztették

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Noam Galai -
pénisz fotó híradós felfüggesztés zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi hírességnek számít Eric Bolling, aki már jó ideje a Fox News híradósa, de már nem lesz az, ha az ellene felhozott vádak igaznak bizonyulnak: több kollégája állítja, kéretlen péniszfotókat kapott a műsorvezetőtől.

Felfüggesztették a Fox News híradós műsorvezetőjét, mert állítólag három női kollégájának is kéretlen fotókat küldött a saját péniszéről. 14 különböző forrás erősítette meg ezt az értesülést az anonimitásuk megőrzése mellett. Az egyik nő még válaszolt is egy alkalommal Eric Bollingnek, hogy hagyjon fel az undorító szokásával. Másnak azonban nem szóltak az ügyről mindaddig, míg a műsor egyik vendége elő nem állt azzal az állítással, hogy a műsorvezető zaklatja őt.

Eric Bolling péniszfotókkal zaklatta kollégáit: felfüggesztették Forrás: AFP/2014 Getty Images/Noam Galai

A professzornő gyakori vendég volt a csatornánál, és megelégelte Eric Bolling üzeneteit, aki állítólag folyamatosan hívogatta és SMS-ezett is neki, megpróbálta rávenni, hogy találkozzanak, és szexeljenek, de a nő visszautasította. A híradós műsorvezetőt felfüggesztették, ezt a Fox News nyilatkozatban MEG IS erősítette, hozzátették, hogy a vizsgálatok lefolytatásáig nem is mehet dolgozni a férfi – írja a Metro.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.