Rubint Réka titkos hódolótól kapott rózsacsokrot: romantikus tréfa Norbitól

Rubint Réka rózsa Schobert Norbert titkos hódoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Rékát a hotelszobájában egy gyönyörű meglepetés várta, hatalmas rózsacsokor fogadta őt, egy titkos hódolótól. Norbi persze magyarázatot követelt, de nem kell aggódni, egyértelmű, hogy ki volt az a rejtélyes idegen!

A hotelszobájában Rubint Réka kellemes meglepetést talált, egy hatalmas rózsacsokrot küldtek neki. Persze Norbi szemét is kiszúrta a virág, és egyből magyarázatot kért Rékától, akinek fogalma sem volt, hogy ki küldhette a meglepetést. „Ezt magyarázd meg" – mondta Rékának férje. A fitneszlady választ nem tudott adni, kénytelen volt elolvasni a kártyát, és kiderült, hogy egy titkos hódolóról van szó!

Rubint Réka titkos hódolótól kapott rózsacsokrot Forrás: Facebook/Rubint Réka

Rubint Rékának, egy titkos hódoló a Fitness kickbox castingról" – ezt az üzenetet küldték a rózsák mellé, és Réka hatalmas nevetéséből egyből kiderül, hogy férje lepte meg őt, hiszen a titkos hódoló annak idején nem volt más, mint Norbi. 1999-ben kezdődött ugyanis köztük minden egy fitness DVD castingján, erről emlékezett meg a férj egy kis meglepetéssel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.