Világsztárok, akik gyerekként csúnyák voltak: Fotók!

Forrás: ABC News, AFP -
Bruce Willis Julia Roberts George Clooney Ben Affleck Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is gondolnánk, hogy a legsármosabb és legszexibb világsztárok sem voltak mindig olyan csodásak, mint most. 

George Clooney

Ő a nők egyik kedvence, akiről mindenkinek az a bizonyos sármos arc jut eszébe. Clooney az a fajta a sztár, akinek még a ruháját sem kell levennie ahhoz, hogy a csajok csorgatni kezdjék a nyálukat. Bezzeg középiskolás korában!

Geroge Clooney Forrás: ABC News, AFP

Nem érdemes kertelni: vállalhatatlanul nézett ki. Egy vastag szemöldökű, szemüveges, gomba frizurás srác volt, akinek ráadásul vörösesbarna volt a haja. Az 56 éves színésznek mindenképpen jót tett az idő múlása.

Julia Roberts

Micsoda nő! Nem kell sokat magyarázni, hogy miért ő az egyik legcsodásabb színésznő a világon. A vörös fürtjeiről és hatalmas mosolyáról elhíresült szépség azonban egyáltalán nem így nézett ki gyerekként. Kislány korában úgy festett, mint egy manó, nem is lehet ráismerni a régi fotó alapján.

Julia Roberts Forrás: imgur.com, AFP

Hosszú szőkésbarna hajához gondosan levágott frufrut viselt, és a tipikus iskolás szemüveg sem maradhatott el. A mosolya még nem volt olyan lehengerlő, mint most, de már akkor is rendkívül cuki volt a fogai között lévő 5 perc szünettel.

Bruce Willis

A 62 éves sztár jól néz ki, mióta csak az eszét tudja. Vagy legalábbis majdnem. A fiatalkori filmjeiben még volt haja, ami kissé bohókás, de szexi külsőt kölcsönzött Bruce számára, ám igazán sármossá akkor vált, mikor megvált a ritkuló frizurájától, és kopaszra váltott.

Bruce Willis Forrás:Wikia, AFP

Napvilágra került azonban egy fotó, amin szinte rendes, hosszú tincsei vannak. A félhosszú frizurának köszönhetően úgy fest, akár egy költő, de azért halványan felfedezhetőek azok a vonások, amelyek később a nők kedvencévé tették őt.

Jennifer Lopez

A 48 éves amerikai díva olyan kirobbanó formában van még az ötvenhez közel is, hogy simán képes megfogni egy önmagánál 20 évvel fiatalabb férfit is. Iszonyatosan jó alakja van, amiért nyilván rengeteget tesz.

Jennifer Lopez Forrás: imgur.com, AFP

Kislány korában azonban egyáltalán nem volt ilyen ördögi, sőt sokkal inkább úgy festett, mint egy ártatlan kisangyal. Hatalmasra kerekedő fekete szemeiből csak úgy sugárzik az őszinteség, a cuki fonatos frufrus frizurája pedig egyszerűen zabálnivaló.

Ben Affleck

Véleményünk szerint Ben Affleck egy teljesen átlagos, szőke hajú, kék szemű kisfiú volt, akinek az akkori divatnak megfelelően bilifrizurát vágattak a szülei. Bár valószínűleg azt akkor még sokan nem gondolták, hogy felnőtt korára az egyik legsikeresebb amerikai színész lesz, aki meghódítja Gwyneth Paltrow és Jennifer Garner szívét.

Ben Affleck Forrás: PBS Wonderworks, AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.