Autóbalesetet szenvedett a Való Világ sztárja, VV Lóri - Fotó!

VV Lóri autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Lóri a Való Világ Powered by Big Brother sztárja néhány órával ezelőtt balesetet szenvedett. Erről közösségi oldalán egy fotót is mutatott...

Az egykori villalakó Instagram oldalán osztotta meg a szomorú hírt rajongóival:

autóbalesetet szenvedett.

Szerencsére neki komolyabb baja nem történt, legalábbis a hírek erről árulkodnak, a kocsija azonban elég durván összetört. Úgy tűnik, nem ő volt a hibás, egy másik autó sofőrje nem adta meg neki az elsőbbséget.

"Annyira orulok , hogy barki kaphat mar jogositvanyt ha egy 20-as veletlenul kiesik a vizsganal ! ... koszonom az elsobbseget fouton elsobbseg adas kotelezo tablanal ...!"- írta szomorúan Lóri a bejegyzésében.

Férjhez ment Nyári Dia, a Barátok közt sztárja - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170810-ferjhez-ment-nyari-dia-foto.htmlNyári Dia és párja között hónapok óta dúl a szerelem, a fiatalok már össze is költöztek. Úgy tűnik valóban komolyan gondolják együtt, ugyanis tegnap örök hűséget is fogadtak egymásnak.TV + SztárokOrigoKapócs Zsóka szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20170805-kapocs-zsoka-bevallotta-szerelmes.htmlKapócs Zsóka jó ideje eltűnt a kíváncsiskodó tekintetek elől. Visszavonultan éli életét, ám egy interjúban infomációkat árult el magáról. TV + Sztárok--Palvin Barbi és Dzsudzsák Balázs titokban randiztakhttp://www.life.hu/sztarok/20170805-palvin-barbi-es-dzsudzsak-balazs-titkos-randija.htmlA közelmúltban röppent fel a hír: a magyar sztárfocista és a szupermodell között több van barátságnál. Ezt egyelőre nem erősítette meg egyik fél sem, ám újabb bizonyíték került napvilágra, ami kettejük románcáról árulkodik... TV + Sztárok--Jakabos Zsuzsa férjhez menthttp://www.life.hu/sztarok/20170802-jakabos-zsuzsa-kimondta-a-boldogito-igent.htmlAmint arról a Life.hu is beszámolt, Jakabos Zsuzsa úszónő edzőjével alkot egy párt. A kapcsolat komoly, olyannyira, hogy a kzelmúltban össze is házasodtak.TV + Sztárok--Erzsébet királynő minden nap alkoholt iszikhttp://www.life.hu/sztarok/20170802-erzsebet-kiralyno-minden-nap-fogyaszt-alkohol.htmlErzsébet királynő elképesztő formában van, pedig már a száz felé közeledik. A közelmúltban kiderült, hogy valószínűleg őt az alkohol konzerválja, ugyanis minden nap megiszik néhány pohárkával, nem is akármit... TV + Sztárok--Patrick Duff, a Dallas egykori sztárja már csak árnyéka önmagánakhttp://www.life.hu/sztarok/20170729-patrick-duffy-ra-ra-sem-ismerni-foto.htmlAz egykori sikersorozat, a Dalla sármos Bobby-ja ma már csak árnyéka régi önmagának... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.