David Beckham palotát épített kislányának - Fotó!

Forrás: Instagram/David Beckham -
David Beckham kastély Harper Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Beckham a világ egyik legjobb apukája, azóta imádja mindenki, hogy ruhát varrt a kislányának. Ezúttal pedig egy Disney-kastélyt próbált összerakni a hercegnőjének!

Abban biztosak lehetünk, hogy David Beckham imádja a gyerekeit, a kislányáért pedig bármire hajlandó. Harper nemcsak megkap mindent, amit szeretne, de a sztárapukája tényleg mindent meg is tesz érte. Ha kell, akkor még arra is képes, hogy lelüljön, és megpróbáljon megvarrni egy ruhát a lányának!

David Beckham megpróbálja összerakni a kastélyt Forrás: Instagram/David Beckham

Ettől a pillanattól kezdve lett David Beckham az apukák gyöngye, most pedig egy újabb bizonyítékot láthatunk arra, hogy az egykori focista odáig van Harperért. Ezúttal egy Disney-kastélyt próbált megépíteni a számára, meg is mutatta Instagram-oldalán, hogyan küzd az összerakható palotával.

Marót Viki állítja, Flipper Öcsi nem akart tovább élnihttp://www.life.hu/sztarok/20170810-flipper-ocsi-nem-akart-tovabb-elni.htmlCsaknem 9 évvel ezelőtt hunyt el Flipper Öcsi, de testvére szerint már nem is akart élni. Marót Viki elárulta, elfogadta, hogy bátyja nem az életet választotta. TV + Sztárok--Ennyit örökölt Carrie Fisher lánya http://www.life.hu/sztarok/20170810-elkepeszto-osszeget-orokolt-carrie-fisher-lanya.htmlTermészetesen semmi sem pótolja a híres édesanyát, de ilyen örökséget zsebre vágni azért nem mindennapos. TV + SztárokOrigoÉlő adásban humorizált a fizetésével Kasza Tibi http://www.life.hu/sztarok/20170810-kasza-tibi-a-fizetesevel-humorizalt-elo-adasban.htmlKasza Tibi a Pénzt vagy éveket! című műsorában ismét olyat mondott, amilyet még talán soha. TV + Sztárok--Csepregi Éva nyitott egy új kapcsolatrahttp://www.life.hu/sztarok/20170810-nyitott-egy-uj-kapcsolatra-csepregi-eva.htmlCsepregi Éva 15 év együttlét után szakított kedvesével, és teljesen új életet kezdett: eladta tahitótfalui házát, már az új otthona is megvan, jöhet az új szerelem! TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoBörtönbe záratná az állatkínzókat Sarka Kata http://www.life.hu/sztarok/20170810-sarka-kata-komolyan-buntetne-az-allatkinzokat.htmlA közösségi oldalán osztotta meg a véleményét a rajongóival: börtönben szeretné látni az állatkínzókat. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka nem volt ott bátyja esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20170810-hosszu-katinka-kihagyta-batyja-eskuvojet.htmlHosszú Katinka bátyja kimondta a hétvégén a boldogító igent, de sajnos az úszónő nem lehetett ott az esküvőn. Nem tudta összeegyeztetni versenynaptárával. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.