Diana halála gyilkosság volt?

Forrás: Getty Images, AFP -
gyilkosság halál Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana halálának 20. évfordulója közeleg, ezért rengeteg információ kerül napvilágra vele kapcsolatban, olyanok is, amiket talán jobb lenne nem tudni...

Diana és szeretője, Dodi Fayed tragikus autóbalesetben vesztette életét, amikor a paparazzik üldözőbe vették őket, miután elhagyták a szállodájukat. Két évtized alatt többször merült már fel, hogy a szívek királynőjét nem baleset érte, hanem meggyilkolták, ám olyan bizonyítékok nem kerültek elő, amik alátámasztanák ezt a teóriát. Ezúttal az autót vezető sofőr édesapja mesélt arról, hogy biztos benne, nem baleset történt.

Diana, baleset, autó, roncs, halál Forrás: Getty Images, AFP

Szerinte a hercegnét és szerelmét a titkosszolgálat gyilkolta meg,

fia, a sofőr pedig járulékos veszteség volt. Állítja, angol nyomozók mondták neki ezt az információt, valamint azt is, hogy a fia vérmintáit kicserélték a kórházban, hogy bizonyítani tudják: ittas volt az autót vezető sofőr.

A férfi nem tudja bizonyítani álláspontját, ugyanis mind a francia, mind pedig a brit hatóságok a sofőrt hozták ki bűnösnek, a vérében talált magas alkoholszintje miatt- áll a Mirrorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.