Hajléktalan és nincstelen is volt Halle Berry: Videó!

Forrás: WireImage/2017 Gregg DeGuire/Gregg Deguire -
színésznő hajléktalan Halle Berry
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő információk kerültek napvilágra Halle Berryről: a szexi színésznő bizony volt csődben, és hajléktalanszállón is élt. 

Az amerikai színésznő ma már Oscar-, Emmy- és Golden Globe-díjas sztár, de a fény és a csillogás előtt sokkal nehezebb volt az élete, mint azt gondoltuk. Természetesen, az anyagiak okozták a nehézségeket, hiszen a mindent elsöprő karrier előtt Halle elképesztően le volt égve.

Mikor elköltözött otthonról, még nem igazán tudta hogyan kell bánni a pénzzel, így mindössze néhány hónap alatt felkopott az álla. Kérte az édesanyja segítségét, aki azonban elhajtotta, nem adott neki egy vasat sem:

Halle Berry őszintén mesélt az élete nehéz időszakáról Forrás: WireImage/2017 Gregg DeGuire/Gregg Deguire

"Egy évig nem beszéltem vele, miután nem segített rajtam, de utólag visszagondolva ez volt a legjobb dolog, amit csak tehetett velem" - mondta őszintén a sztár.

Ugyanis ennek köszönhetően megtanult a saját lábán állni: eleinte pincérnőként és pultosként dolgozott, és közben csak az hajtotta, hogy megmutassa mire képes.

És sikerült is, hiszen már hosszú évek az élvonalban van színésznőként. Legújabb filmjét, Kidnap címmel mutatták be nemrég Amerikában, ősszel pedig egy újabb produkcióban láthatjuk majd - írta meg a People.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.