89 évesen meghalt a holland Maxima királyné apja

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Albert Ph Van Der Werf -
halál Maxima királyné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki gyászol a holland királyi udvarban, a királyné apja ugyanis 89 évesen távozott az élők sorából: súlyos betegséggel küzdött, és feladta a harcot.

Maxima holland királyné visszatért Buenos Airesbe, hogy meggyászolja és eltemesse apját. Jorge Horacio Zorreguieta 89 évesen távozott az élők sorából, de már hosszú ideje súlyos betegséggel küzdött, és most feladta a harcot. A szervezete nem bírt tovább küzdeni a kór ellen. Non-Hodgkin-limfóma támadta meg ugyanis, ez a betegség azt jelenti, hogy a nyirokrendszer sejtjei rendellenesen szaporodnak.

Maxima királyné gyászol Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Albert Ph Van Der Werf

A királyné édesapja egykor az argentin kormány minisztere volt, így most az egész ország gyászolja és még Hollanadia is, mivel az országban egyszeráen imádják Maxima királyné. Sok információ nem került ki orge Horacio Zorreguieta temetéséről, de az biztos, hogy privát temetőben helyezik majd örök nyugalomra, utolsó útjárap edig csak a családja kíséri el - írja a Daily Mail.

Károly herceg kiakadt Diana hercegnő dokumentumfilmjénhttp://www.life.hu/sztarok/20170810-diana-hercegno-dokumentumfilmjen-kiakadt-karoly-herceg.htmlDiana hercegnő annak idején videóban vallott az életéről, ezekből vágtak össze egy dokumentumfilmet. A britek imádták, de Károly herceg tajtékzott a dühtől, miután végignézte. TV + Sztárok--Marót Viki állítja, Flipper Öcsi nem akart tovább élnihttp://www.life.hu/sztarok/20170810-flipper-ocsi-nem-akart-tovabb-elni.htmlCsaknem 9 évvel ezelőtt hunyt el Flipper Öcsi, de testvére szerint már nem is akart élni. Marót Viki elárulta, elfogadta, hogy bátyja nem az életet választotta. TV + Sztárok--Ennyit örökölt Carrie Fisher lánya http://www.life.hu/sztarok/20170810-elkepeszto-osszeget-orokolt-carrie-fisher-lanya.htmlTermészetesen semmi sem pótolja a híres édesanyát, de ilyen örökséget zsebre vágni azért nem mindennapos. TV + SztárokOrigoBörtönbe záratná az állatkínzókat Sarka Kata http://www.life.hu/sztarok/20170810-sarka-kata-komolyan-buntetne-az-allatkinzokat.htmlA közösségi oldalán osztotta meg a véleményét a rajongóival: börtönben szeretné látni az állatkínzókat. TV + SztárokOrigoGáspár Győző öngyilkossági kísérletéről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170810-gaspar-gyozo-ongyilkossagi-kiserleterol-nyilatkozott.htmlGyőzike feje fölött összecsaptak a hullámok. A NAV vizsgálódása és a gyógyszerfüggősége miatt elkeseredett lépésre szánta el magát, öngyilkosságot kísérelt meg: begyógyszerezve ült a volán mögé. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoAutóbalesetet szenvedett a Való Világ sztárja, VV Lóri - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170810-autobalesetet-szenvedett-a-vv-sztarja-foto.htmlVV Lóri a Való Világ Powered by Big Brother sztárja néhány órával ezelőtt balesetet szenvedett. Erről közösségi oldalán egy fotót is mutatott... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.