Csepregi Éva nyitott egy új kapcsolatra

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
szerelem Csepregi Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csepregi Éva 15 év együttlét után szakított kedvesével, és teljesen új életet kezdett: eladta tahitótfalui házát, már az új otthona is megvan, jöhet az új szerelem!

Hosszú kapcsolatot zárt le több mint egy évvel ezelőtt Csepregi Éva: 15 év után szakított kedvesével. Ezek után úgy döntött, eladja tahitótfalui házát, mert túl nagynak bizonyult az egyedülálló énekesnő számára. Csak 20 millióval olcsóbban tudott túladni az ingatlanon, de már meg is van az új otthona, most már csak egy társra lenne szüksége.

Csepregi Éva nyitott egy új kapcsolatra Fotó: Szabó Gábor - Origo

Egy olyan idős ember életébe bekapcsolódni, mint én vagyok, borzasztó nehéz lehet!

Börtönbe záratná az állatkínzókat Sarka Kata http://www.life.hu/sztarok/20170810-sarka-kata-komolyan-buntetne-az-allatkinzokat.htmlA közösségi oldalán osztotta meg a véleményét a rajongóival: börtönben szeretné látni az állatkínzókat. TV + SztárokOrigoJanza Kata boldog 23 éves párja mellett: lánya is támogatja kapcsolatukathttp://www.life.hu/sztarok/20170810-janza-kata-boldog-23-eves-parja-mellett.htmlJanza Kata egy 22 évvel fiatalabb kollégájával jött össze, már lassan egy éve tart a románc. A színésznő hihetetlenül boldog párja mellett, szerencséjére a lánya is nagyon támogatja a kapcsolatot: neki csak az a fontos, hogy újra boldognak láthatja anyukáját. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka nem volt ott bátyja esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20170810-hosszu-katinka-kihagyta-batyja-eskuvojet.htmlHosszú Katinka bátyja kimondta a hétvégén a boldogító igent, de sajnos az úszónő nem lehetett ott az esküvőn. Nem tudta összeegyeztetni versenynaptárával. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSchobert Norbi szerint lánya, Lara tinisztár lehetnehttp://www.life.hu/sztarok/20170810-schobert-norbi-szerint-lanya-lara-tinisztar-lehetne.htmlSchobert Lara komoly táborra tett szert egy alkalmazásban, ami miatt már ajánlatokkal is bombázzák. Szép, gyönyörűen énekel, és az édesapja szerint akár havonta sok milliót is kereshetne. Ő egy potenciális tinisztár. TV + SztárokOrigoGáspár Győző öngyilkossági kísérletéről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170810-gaspar-gyozo-ongyilkossagi-kiserleterol-nyilatkozott.htmlGyőzike feje fölött összecsaptak a hullámok. A NAV vizsgálódása és a gyógyszerfüggősége miatt elkeseredett lépésre szánta el magát, öngyilkosságot kísérelt meg: begyógyszerezve ült a volán mögé. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoFérjhez ment Nyári Dia, a Barátok közt sztárja - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170810-ferjhez-ment-nyari-dia-foto.htmlNyári Dia és párja között hónapok óta dúl a szerelem, a fiatalok már össze is költöztek. Úgy tűnik valóban komolyan gondolják együtt, ugyanis tegnap örök hűséget is fogadtak egymásnak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.