Börtönbe záratná az állatkínzókat Sarka Kata

Sarka Kata állatkínzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közösségi oldalán osztotta meg a véleményét a rajongóival: börtönben szeretné látni az állatkínzókat. 

Való igaz, hogy az utóbbi időben nagyon megszaporodtak az állatkínzással kapcsolatos hírek. Az újságokban és a közösségi oldalakon is gyakran látni történeteket, fotókat, amelyek védtelen, ártatlan állatok bántalmazásáról szólnak.

Sarka Kata elárulta mit gondol az állatkínzókról Forrás: Sarka Kata/Facebook

Ez nagyon sok embernek bántja a szemét és az igazságérzetét. Több sztár is hangot adott már a véleményének, ezúttal Sarka Kata mondta el, hogy mit tapasztal, és minek örülne nagyon az állatkínzókkal kapcsolatban:

"Összeszorul a szívem és mélységesen felháborít amikor állatkínzásról hallok vagy olvasok. Milla, Samy és Tara kutyánk a családunk része és senkinek sem engedném, hogy bántsa őket! Egyetértek azzal, hogy börtönbe küldjük az állatkínzókat" - írja a közösségi oldalán a sztár.

Sarka Kata bevallotta, hogy újra randizik

Sarka Kata és Hajdú Péter kapcsolata tönkrement, a showman pedig már meg is találta az új szerelmét. Kata – bár voltak arról hírek, hogy van udvarlója – eddig nem beszélt arról, hogy keresne új férfit, de végre bevallotta, hogy már randizik. Olvass tovább itt...

Janza Kata boldog 23 éves párja mellett: lánya is támogatja kapcsolatukathttp://www.life.hu/sztarok/20170810-janza-kata-boldog-23-eves-parja-mellett.htmlJanza Kata egy 22 évvel fiatalabb kollégájával jött össze, már lassan egy éve tart a románc. A színésznő hihetetlenül boldog párja mellett, szerencséjére a lánya is nagyon támogatja a kapcsolatot: neki csak az a fontos, hogy újra boldognak láthatja anyukáját. TV + SztárokOrigoSchobert Norbi szerint lánya, Lara tinisztár lehetnehttp://www.life.hu/sztarok/20170810-schobert-norbi-szerint-lanya-lara-tinisztar-lehetne.htmlSchobert Lara komoly táborra tett szert egy alkalmazásban, ami miatt már ajánlatokkal is bombázzák. Szép, gyönyörűen énekel, és az édesapja szerint akár havonta sok milliót is kereshetne. Ő egy potenciális tinisztár. TV + SztárokOrigoGáspár Győző öngyilkossági kísérletéről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170810-gaspar-gyozo-ongyilkossagi-kiserleterol-nyilatkozott.htmlGyőzike feje fölött összecsaptak a hullámok. A NAV vizsgálódása és a gyógyszerfüggősége miatt elkeseredett lépésre szánta el magát, öngyilkosságot kísérelt meg: begyógyszerezve ült a volán mögé. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoAutóbalesetet szenvedett a Való Világ sztárja, VV Lóri - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170810-autobalesetet-szenvedett-a-vv-sztarja-foto.htmlVV Lóri a Való Világ Powered by Big Brother sztárja néhány órával ezelőtt balesetet szenvedett. Erről közösségi oldalán egy fotót is mutatott... TV + Sztárok--Férjhez ment Nyári Dia, a Barátok közt sztárja - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170810-ferjhez-ment-nyari-dia-foto.htmlNyári Dia és párja között hónapok óta dúl a szerelem, a fiatalok már össze is költöztek. Úgy tűnik valóban komolyan gondolják együtt, ugyanis tegnap örök hűséget is fogadtak egymásnak. TV + SztárokOrigoExkluzív! P!nk öltözőjénél jártunk a Szigeten - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170809-p-nk-oltozojenel-jartunk.htmlOtthonosan berendezett öltözők várják P!nket, családját és a stábját a Szigeten! Az énekesnő idén összesen 5 nagyobb koncertet vállalt, ebből az egyik a Sziget Fesztivál mai bulija. Nézzétek meg az öltözőjét!TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.