Nagyon fiatalon veszítette el a szüzességét Vastag Csaba: Videó!

Vastag Csaba Kasza Tibi Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor és Vastag Csaba vendégeskedtek Kasza Tibi műsorában. Mindkét énekesről kiderült egy két újdonság.

A két fiatal énekes kellő lazasággal vágott bele a játékba, de amikor érzékeny témákra terelődött a szó, már egyikőjük sem volt annyira bevállalós. Kiderült, hogy Viktor 16 évesen veszítette el a szüzességet, de nem a megszokott módon:

"A csopaki part mellett volt egy ilyen nagy áram doboz. Így zúgott- búgott. Szóval hogyha én nem tudok szikrát okozni, akkor majd a..." - mesélte viccesen Viktor.

Majd ezután nem kiderült, hogy Csabának is van ám a tarsolyában érdekesség, ő ugyanis mindenkit megelőzve, mindössze 12 volt, mikor először létesített szexuális kapcsolatot. Nagy nevetés tört ki a stúdióban, mert a fiúk szerint amíg ők mindenféle játékokkal játszottak, addig Csabi valami egész más dologgal szórakoztatta magát.

Erdélyi Mónika kiosztotta Kasza Tibit: Videó!

Aprócska nézeteltérésbe keveredett Erdélyi Mónika és Kasza Tibi, de a sztáranyuka nem bízta a véletlenre a dolgot: könyörtelen egyenességgel mondta bele Tibi arcába a véleményét - Videó!

Így ünneplik a 15. házassági évfordulójukat Norbiék: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170811-tizenot-eve-hazas-schobert-norbi-es-rubint-reka.htmlRékát és Norbit nézve mindig egy kicsit elkapja az embert az irigység, mert olyan ritkán látni manapság jól működő házasságokat. TV + Sztárok--Ashton Kutcher is a Szigeten bulizott: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170811-ashton-kutcher-is-ellatogatott-a-szigetre.htmlNem hiába, a Sziget Fesztivál nem csak nekünk, hanem a külföldieknek is sokat jelent, sőt világsztárok is megjelennek a rendezvényen. TV + Sztárok--Megszólalt Oszter Sándor a természetkárosítás kapcsán: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170811-oszter-sandor-reagalt-a-vadakra.htmlDiósjenő lakossága felbőszült Oszter Sándor tette miatt, pedig a színész állítása szerint semmi szabálybaütközőt nem követett el. TV + Sztárok--Gáspár Bea online főz a rajongóinak: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170811-gaspar-bea-belekezdett-a-fozos-videokba.htmlGáspár Bea és Evelin megmutatták, miben mesterkedtek: ezt a finomságot készítették el a félkész konyhájukban. TV + SztárokOrigoHajdú Péter nyilatkozott szakításáról Eszterrelhttp://www.life.hu/sztarok/20170811-hajdu-peter-szakitott-baratnojevel-eszterrel-nyilatkozott-a-showman.htmlNem tartott sokáig Hajdú Péter és Eszter kapcsolata, csak fél évig voltak együtt, múlt héten szakítottak. Hajdú Péter nyilatkott különválásukról. TV + Sztárok--Justin Theroux a Szigetről posztolt: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170810-igy-bulizott-a-szigeten-justin-theroux.htmlÚgy tűnik a tegnapi Pink koncert nem csak a magyar rajongókat mozgatta meg, hanem még az akkora sztárokat is, mint Justin Theroux. A híres színész ugyanis szintén köztünk bulizott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.