Őt tartották a világ legrondább nőjének

derék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Émilie Marie Bouchaud 1890-es években imádta a fűzőket, melyek segítségével akár 35 centis derekat is "varázsolt magának". Emellett Émilie rövid szoknyákat és rövid frizurát hordott, ez pedig akkoriban elég volt ahhoz, hogy a világ legrondább nőjének tartsák. 

Émilie (művésznevén Polaire) színésznőként és énekesként keresett pénzt. Tehetségesnek tartották ugyan, de a külsejét nem igazán fogadta el a közönség. Dereke kegyetlenül vékony volt, szoknyája a kor divatjától eltérően rövidebbre volt vágva, és szemét mindig erősen füstösre sminkelte.

Később Émilie némafilmekben szerepelt, és bár Párizsban is furának tartották, a legrondább jelzőt, nem ők, hanem az amerikaiak ragasztották rá - írja a Múlt-Kor. Émilie depressziósan, 65 évesen hunyt el.

Megszólalt Oszter Sándor a természetkárosítás kapcsán: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170811-oszter-sandor-reagalt-a-vadakra.htmlDiósjenő lakossága felbőszült Oszter Sándor tette miatt, pedig a színész állítása szerint semmi szabálybaütközőt nem követett el. TV + Sztárok--Szakított Hajdú Péter és kedvese, Eszterhttp://www.life.hu/sztarok/20170810-hajdu-szakitott-kedvesevel-eszterrel.htmlBombaként robbant a hír Hajdú Péter és egykori szerelme, Eszter szakítottak. TV + Sztárok--89 évesen meghalt a holland Maxima királyné apjahttp://www.life.hu/sztarok/20170810-meghalt-a-holland-maxima-kiralyne-apja.htmlMindenki gyászol a holland királyi udvarban, a királyné apja ugyanis 89 évesen távozott az élők sorából: súlyos betegséggel küzdött, és feladta a harcot. TV + Sztárok--Így bulizik a Szigeten Tóth Vera: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170810-toth-vera-a-szigeten-bulizott.htmlTóth Vera nem csak kint járt a Szigeten, hanem bele is csapott az igazi éjszakai életbe: így ropta az énekesnő. TV + Sztárok--Károly herceg kiakadt Diana hercegnő dokumentumfilmjénhttp://www.life.hu/sztarok/20170810-diana-hercegno-dokumentumfilmjen-kiakadt-karoly-herceg.htmlDiana hercegnő annak idején videóban vallott az életéről, ezekből vágtak össze egy dokumentumfilmet. A britek imádták, de Károly herceg tajtékzott a dühtől, miután végignézte. TV + Sztárok--Természetkárosítás miatt jelentették fel Oszter Sándort http://www.life.hu/sztarok/20170810-oszter-sandort-termeszetkarositas-miatt-jelentettek-fel.htmlDiósjenő lakói mélységesen megharagudtak Oszter Sándorra: igyekeznek megfékezni a színészt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.