Megszólalt Oszter Sándor a természetkárosítás kapcsán: Videó!

Forrás: Youtube -
építkezés Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diósjenő lakossága felbőszült Oszter Sándor tette miatt, pedig a színész állítása szerint semmi szabályba ütközőt nem követett el. 

Oszter Sándor a 2000-es évek elején kezdte el felvásárolni azt a természetvédelmi területnek nyilvánított részt Diósjenőn, ahol először a hegyi patakot minősítették át csatornává, majd fákat vágatott ki, most pedig tórendszert építtet úgy, hogy a helyi horgásztó egyetlen vízutánpótlási forrását magához vezette be.

A Nógrád megyei község lakói teljesen fel vannak háborodva, ugyanis véleményük szerint a színésznek köszönhetően apadni kezdett a vízszint, ezért az önkormányzathoz fordultak, aki leállíttatta a munkálatokat, ám erről Sándor tudomást sem vesz. A színművész egy friss interjúban reagált a vádakra:

Oszter Sándor elmesélte a maga nézőpontját a tóépítés kapcsán Forrás: Youtube

"Kezdeném ott, nekem minden engedélyem meg van. Ezt az engedélyt tulajdonképpen a minisztérium adta ki, előtte aláírta a polgármesteri hivatal, aláírta a horgász egyesület, aláírta az Ipoly Nemzeti Park, aláírta az Ipoly Vízgazdálkodási Szervezet. (...) Ezek mellett felteszem a kérdést, hogy egy minisztériumi engedélyt van-e joga felülbírálni egy önkormányzatnak?"

Amennyiben az önkormányzat ezt leállíttatja, akkor én bírósághoz fordulok, mert véleményem szerint ez egy abszolút hozzá nem érthető, megalapozatlan hozzállás. (...) Mi csak kipucoltuk ezt a területet, mert ingoványos volt, minden meg volt rohadva, büdös volt. Nem beszélve arról, hogy korábban mikor átjártak, akkor ide hordta a falu szemetét. Minden évben két nagy kamion szemetet kellett nekem elvitetnem"

Ashton Kutcher is a Szigeten bulizott: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170811-ashton-kutcher-is-ellatogatott-a-szigetre.htmlNem hiába, a Sziget Fesztivál nem csak nekünk, hanem a külföldieknek is sokat jelent, sőt világsztárok is megjelennek a rendezvényen. TV + Sztárok--Gáspár Bea online főz a rajongóinak: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170811-gaspar-bea-belekezdett-a-fozos-videokba.htmlGáspár Bea és Evelin megmutatták, miben mesterkedtek: ezt a finomságot készítették el a félkész konyhájukban. TV + SztárokOrigoGáspár Bea álmait meghiúsította Győzike botrányahttp://www.life.hu/sztarok/20170811-gyozike-botranya-meghiusitotta-bea-asszony-almait-nav.htmlÚgy tűnik, Gáspár Győző élete összeomlott. Nagyon megviselte, hogy a NAV költségvetési csalás és sikkasztás miatt vizsgálódik ellene. A showman hasznavehetetlen, a család minden gondja Bea asszony nyakába szakadt. TV + Sztárok--Diana halála gyilkosság volt?http://www.life.hu/sztarok/20170810-diana-hercegno-nem-balesetben-halt-meg.htmlDiana halálának 20. évfordulója közeleg, ezért rengeteg információ kerül napvilágra vele kapcsolatban, olyanok is, amiket talán jobb lenne nem tudni... TV + Sztárok--Hajdú Péter reagált a szakítással kapcsolatos pletykákrahttp://www.life.hu/sztarok/20170810-hajdu-reagalt-a-pletykakra.htmlMa délután bombaként robbant a hír: Hajdú és kedvese, Eszter szakítottak. A sztár nem sokkal később reagált a pletykákra. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoDavid Boreanaz házassága veszélyben van http://www.life.hu/sztarok/20170810-veszelyben-van-david-boreanaz-hazassaga.htmlNem is gondoltuk volna, hogy a szexi nyomozót alakító színész valójában nem is olyan hűséges, mint a tévében. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.