Pásztor Anna válaszolt az őt támadóknak

Forrás: TV2 -
alkohol koncert Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben egy Facebook-fotó miatt akadt ki az internet népe: Pásztor Anna olyan képet posztolt, ami kiverte az ősanyák biztosítékát. 

Az ominózus medencés-gyerekes-aperol spritz-es fotóról ITT írtunk korábban. Az alábbi videón pedig Anna elárulta a Life.hu riporterének, hogy igenis fittyet hány a rosszindulatú kommentelőkre, és igenis meri magát jól érezni:

Pásztor Anna Forrás: TV2

Tabuk nélkül négy keréken: Gerő Adriennhttp://www.life.hu/sztarok/20170531-tabuk-nelkul-negy-kereken-pilat-gaborral-gero-adrienn.htmlA méltán népszerű Tabuk nélkül a párkapcsolatról Facebook-oldal elindítója, Pilát Gábor új sorozatot indít Tabuk nélkül négy keréken címmel. A párkapcsolati szakértő egy autóból jelentkezik, és utasa mindig más lesz. Ezúttal Gerő Adriennt, a Házasság első látásra című reality egyik főszereplőjét kocsikáztatta meg, aki kitálalt a műsorról, és elmondta, mit érez - immár - volt férje iránt. TV + Sztárok--Házasság első látásra - a műsorrólhttp://www.life.hu/sztarok/20170502-hazassag-elso-latasra-errol-fog-szolni-a-musor.htmlNéhány óra múlva kezdetét veszi az RTL Klub vadonatúj reality-je, a Házasság első látásra. TV + Sztárok--Interjú Bódi Sylvivelhttp://www.life.hu/sztarok/20170421-interju-bodi-sylvivel-az-exek-az-edenben-musor-kapcsan.htmlA nemrégiben indult Exek az édenben valóságshow háziasszonya, Bódi Sylvi mesélt a Life.hu-nak a műsorvezetésről, saját exeiről és arról, mi hiányzik neki leginkább Magyarországról, a hétköznapokból. TV + Sztárok--Exek az édenben kritikahttp://www.life.hu/sztarok/20170418-exek-az-edenben-kritika-az-elso-adas-elott.htmlMár csak órák kérdése és elindul a Viasat3 legújabb valóságshow-ja, az Exek az édenben. Vigyázat, spoilerezünk! TV + SztárokOrigoKemény Dénes interjúhttp://www.life.hu/sztarok/20170324-kemeny-denes-a-coachingrol-eloadasairol.htmlKemény Dénes 15 éven keresztül vezette a magyar vízilabda-válogatottat. Ez idő alatt rengeteg tapasztalatot szerzett motivációs és személyiségfejlesző techikák terén, mely tapasztalatait szívesen osztja meg a nagyközönséggel is. Erről kérdeztük... TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSzinetár Dóra a Valentin-naprólhttp://www.life.hu/sztarok/20170213-szinetar-dora-a-valentin-napi-emlekeirol-meselt.htmlA Valentin-nap a '90-es évektől, az angol nyelvű elnevezés átvételével kezdett elterjedtté válni idehaza. A szerelmesek védőszentjének ünnepe mindenki számára mást rejt: vannak, akik egyenesen bosszantónak találják, míg mások kifejezetten ünneplik Bálint napját. A Jászai Mari-díjas színész-énekesnőt, Szinetár Dórát kérdeztük, ő maga melyik tábort erősíti. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.