Így ünneplik a 15. házassági évfordulójukat Norbiék: Videó!

Forrás: Instagram/Rubint Réka -
Rubint Réka házassági évforduló Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rékát és Norbit nézve mindig egy kicsit elkapja az embert az irigység, mert olyan ritkán látni manapság jól működő házasságokat. 

16 éve alkotnak egy párt, 15 éve élnek házasságban, és Réka úgy érzi, most sokkal szerelmesebb a férjébe, mint mikor megismerkedtek. Állítása szerint a társkapcsolat az egyik legfontosabb dolog az életben, ezért nagyon szeretné, ha még ebben a boldogságban élhetnének még további 50 évet.

,,Amikor Norbinak volt a szívműtétje, akkor tudatosodott bennem igazán, hogy mennyire fontos nekem ez az ember" Forrás: Instagram/Rubint Réka

Az is kiderült, hogy Norbi minden héten 2-3 alkalommal megkéri Réka kezét, ezért úgy döntöttek, az évfordulójuk alkalmából újra oltár elé állnak, szeptember 5-én:

"Negyvenöt-ötvenen leszünk. Tényleg egy ilyen, klassz, kedd esti, nagyon nagyon jó hangulatú bulinak ígérkezik. Természetesen ott lesznek a családtagok, a legszűkebb baráti kör. Azok az emberek, akikkel egyébként is összejárunk, és eljárunk esetleg egy egy vacsorára vagy baráti beszélgetésre" - mesélte Réka.

Így nézett ki Rubint Réka és Norbi 15 évvel ezelőtt: Fotók!

Nem mindennapi fotókat mutatott Rubint Réka a közösségi oldalán, a rajongói teljesen el vannak ájulva. A 15 évvel ezelőtt rögzített felvételeken is ugyanúgy imádják egymást, ahogy ma, érdemes a kapcsolatukról példát venni: Fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.