Megszólalt a szakításukkal kapcsolatban Hajdú Péter exe, Eszter

2017.08.12. 07:11

Már korábban is lehetett arról olvasni, hogy Hajdú Péter és kedvese, Eszter szakítottak, ám akkor ez még vaklárma volt. Az elmúlt napokban azonban bombaként robbant a hír: most már tényleg nincsenek együtt. Szakításukat előbb a műsorvezető, majd Eszter is kommentálta. 

Közeli ismerőseik szerint mást várt Péter és mást szeretett volna Eszter a kapcsolatukról. 

"Egy 28 éves, gyönyörű fiatal lány, aki szerelmes, nincs ebben semmi csodálkozni való, hogy családot és gyerekeket szeretne. Rosszul mérte fel Eszter, hogy mire van szüksége az éppen válófélben lévő, kétgyermekes férfinak. Azt hiszem, senki nem vetheti Péter szemére, hogy nem ugrik rögtön bele újra a családalapításba, hiszen még el sem vált. Bár azt mutatja, hogy jól van, igazából fel sem dolgozta, hogy élete teljesen megváltozik majd" – hivatkozik Hajdú egy jó barátjának a nyilatkozatára a Blikk

Hajdú Péter és Eszter a Fonogram díjátadó gálán jelentek meg először együtt nyilvánosanFotó: Polyak Attila - Origo

A napilap információi szerint a csinos lány jövőbeni férjét és gyermekei édesapját látta a producerben.

"Valóban a szakítás mellett döntöttünk Petivel. Szerencsére sikerült megbeszélni és szépen lezárni a kapcsolatunkat. Örülök az együtt töltött fél évnek" - nyilatkozta Eszter. "Közösen hoztuk meg ezt a döntést, megbeszéltük és mindketten beláttuk, hogy más élethelyzetben vagyunk, más dolgok a fontosak, én csak azt kívánom neki, hogy legyen boldog és találja meg a számításait az életben. Egy nagyon kedves lányt ismertem meg a személyében, csak jót tudok róla mondani" – tette hozzá Hajdú. 

 

Hajdú Péterszakítás