Így simogatta magát Iggy Azalea a Sziget nagyszínpadán

Iggy Azalea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még a Daily Mail is fotósorozatban mutatta meg, mennyire forróra sikerült Iggy Azalea Sziget-fellépése. 

A koncert elemeiben erotikus show-ra is hasonlított, olyan nagy átéléssel simogatta magát Iggy a színpadon. Ausztrál énekesnő egyébkébt az utolsó pillanatban lett a fesztivál fellépője, miután Rita Ora lemondta a koncertjét. A pikantériára vágyók lehet, jól jártak a cserével, a képeket pedig itt nézheted meg.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

Mariah Carey 100 kilósra hízotthttp://www.life.hu/sztarok/20170813-mariah-carey-100-kilosra-hizott-nagyon-kover.htmlMindig is telt alakja volt Mariah Careynek, de egy darabig az még az előnyére is vált: rajongói imádták domborulatait. Most azonban túlment ezen a határon, és kimondhatjuk, az énekesnő elhízott. TV + Sztárok--Tornóczky Anitával közös fotón Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20170813-tornoczky-anitaval-kozos-foton-pozol-hajdu-peter.htmlTornóczky Anita és Hajdú Péter 20 éve jó barátságban vannak, most is együtt ünnepelték Anita születésnapját. TV + Sztárok--Leticia Calderón szemének nem tett jót a vak Esmeralda szerepehttp://www.life.hu/sztarok/20170813-leticia-calderon-szemenek-nem-tett-jot-a-vak-esmeralda-szerepe-a-szappanoperaban.htmlAugusztus végétől újra láthatjuk Esmeralda történetét a tévében. A női főszereplő megformálójának Leticia Calderónnak azonban nem volt könnyű vak lányt alakítania. TV + Sztárok--Exkluzív interjú Alex Clare-rel Amy Winehouse exbarátjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20170813-exkluziv-interju-alex-clare-rel-amy-winehouse-exevel.htmlAmy Winehouse exbarátja, Alex Clare is fellépett a Sziget Fesztiválon. A Londonból Jeruzsálembe költözött énekes elmesélte, miért helyezte át életét, miért lett legújabb lemezének címe az, hogy "Oroszlán farka", valamint azt is megtudhattuk tőle az interjúban, hogy hogyan lesz egy soul énekesből dubstep előadó.TV + SztárokOrigo20 évig küzdött Kovács Kati azért, hogy gyereke lehessenhttp://www.life.hu/sztarok/20170813-20-evig-kuzdott-kovacs-kati-azert-hogy-gyereke-lehessen.htmlArról, hogy miért is nem lett gyermeke Kovács Katinak, keveset tudni, azt azonban már igen, hogy az énekesnő szeretett volna babát, de a sors másképpen akarta. TV + Sztárok--Közös képen VV Mici és Krisztián - Most már biztos, újra együtt vannakhttp://www.life.hu/sztarok/20170813-kozos-kepen-vv-mici-es-krisztian.htmlBármennyi sérelem is van a múltjukban, Mici és Krisztián kapcsolatában még mindig van kraft. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.