Közös képen VV Mici és Krisztián - Most már biztos, újra együtt vannak

VV Mici VV Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bármennyi sérelem is van a múltjukban, Mici és Krisztián kapcsolatában még mindig van kraft. 

A pár botrányosan szakítottak, majd - ahogy már írtunk is róla - kibékültek. VV Krisztián megcsalással vádolta Micit, a nő pedig azzal, hogy eljárt a keze, és neki kellett eltartania. Ám úgy tűnik tényleg túlléptek ezen, és Krisztián posztja szerint a legnagyobb békében vannak együtt.

Italy

VV Krisztian Bracso™az igazi (@krisztianbracso_az_igazi) által megosztott bejegyzés,

20 évig küzdött Kovács Kati azért, hogy gyereke lehessenhttp://www.life.hu/sztarok/20170813-20-evig-kuzdott-kovacs-kati-azert-hogy-gyereke-lehessen.htmlArról, hogy miért is nem lett gyermeke Kovács Katinak, keveset tudni, azt azonban már igen, hogy az énekesnő szeretett volna babát, de a sors másképpen akarta. TV + Sztárok--Pornókazettáját posztolta Cicciolina (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170813-pornokazettajat-posztolta-cicciolina-az-instagramra.html65 évesen sem tagadja meg a múltjátTV + Sztárok--Így fest ma Somorjai Tibor, a Barátok közt egykori Berényi Ákosahttp://www.life.hu/sztarok/20170813-igy-fest-ma-somorjai-tibor-a-baratok-kozt-egykori-berenyi-akosa.htmlA Barátok közben ismertük meg Somorjai Tibort, aki a kilencvenes évek végétől bújt Berényi Ákos bőrébe. Később, a TV2 Jóban Rosszbanjában szerepelt, aztán a Hal a tortánba is láthattuk. Tibor a Facebookján nosztalgiázik időnként, és friss fotói között időnként egykori sorozatbeli képek is feltűnnek. TV + SztárokOrigoKasabian: "Csak nézzük, hogy mi történik" - Exkluzívhttp://www.life.hu/sztarok/20170812-kasabian-interju-sziget.htmlA pénteki Sziget Nagyszínpadi sztárfellépő zenekar a Kasabian volt. A zenekar tagjával, Sergióval a fellépés előtt többek közt arról beszélgettünk, hogy mi a véleménye rólunk, magyarokról, Magyarországról, hiszen egyik klipjüket éppen Budapesten forgatták.TV + Sztárok--Nyílt levelet írt szexuális orientációjáról Aaron Carterhttp://www.life.hu/sztarok/20170806-nyilt-levelet-irt-szexualis-orientaciojarol-aaron-carter-enekes.htmlBetegsége és durva fogyása után most szexuális beállítottságáról is kitálalt Aaron Carter. TV + SztárokAFPLiptai Claudiával való barátságáról mesélt Ábel Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20170812-liptai-claudiaval-valo-baratsagarol-meselt-abel-anita-szineszno.htmlMég a Szomszédok forgatása alatt lettek barátnők Ábel Anita és Liptai Claudia. Anita arról beszélt, hogyan kezelik, hogy gyakran összehasonlítják őket... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.