Mariah Carey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig is telt alakja volt Mariah Careynek, de egy darabig az még az előnyére is vált: rajongói imádták domborulatait. Most azonban túlment ezen a határon, és kimondhatjuk, az énekesnő elhízott. 

Az énekesnő súlyproblémáiról a német OK magazin is ír. A lap Carey barátját idézi, aki szerint Mariah tehetetlennek érzi magát. "Folyton siránkozik, labilis, egy kész roncs. De mindezt magának köszönheti. Ez az eredménye a túl sok evésnek, ivásnak és kevés mozgásnak" - nyilatkozta a barát.

Thank you #NewOrleans, you were amazing tonight! ♥️ #AllTheHitsTour

Mariah Carey (@mariahcarey) által megosztott bejegyzés,

Az énekesnő a szakításait követően menekült az evésbe, és azt, hogy rendbehozza magát, az sem segíti, hogy a rajongói is folyamatosan cinkelik. A képei alatt bántó kommenetek sorakoznak: "akkora vagy, mint egy bálna", "csak nem babát vársz?".

Arról is pletykálnak, hogy az énekesnőt a stábja azzal sem meri már szembesíteni, hogy mekkora ruhát visel, mert félnek a hisztiktől és a kirúgástól.

Sebestyén Balázs luxuskocsiból posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20170813-sebestyen-balazs-luxuskocsibol-posztolt-fotot.htmlNéhány hónappal ezelőtt írtunk arról, hogy Sebestyén Balázs terepjárójának a tükre megsérült, és szigetelőszalaggal ragasztották meg, amíg szerelőhöz vitte. A műsorvezető azonban - úgy tűnik - már egy másik kocsit hajt. TV + SztárokOrigoExkluzív interjú Alex Clare-rel Amy Winehouse exbarátjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20170813-exkluziv-interju-alex-clare-rel-amy-winehouse-exevel.htmlAmy Winehouse exbarátja, Alex Clare is fellépett a Sziget Fesztiválon. A Londonból Jeruzsálembe költözött énekes elmesélte, miért helyezte át életét, miért lett legújabb lemezének címe az, hogy "Oroszlán farka", valamint azt is megtudhattuk tőle az interjúban, hogy hogyan lesz egy soul énekesből dubstep előadó.TV + SztárokOrigo20 évig küzdött Kovács Kati azért, hogy gyereke lehessenhttp://www.life.hu/sztarok/20170813-20-evig-kuzdott-kovacs-kati-azert-hogy-gyereke-lehessen.htmlArról, hogy miért is nem lett gyermeke Kovács Katinak, keveset tudni, azt azonban már igen, hogy az énekesnő szeretett volna babát, de a sors másképpen akarta. TV + Sztárok--Pornókazettáját posztolta Cicciolina (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170813-pornokazettajat-posztolta-cicciolina-az-instagramra.html65 évesen sem tagadja meg a múltjátTV + Sztárok--Szerepéről nyilatkozott Balsai Móni, a Válótársak Tamarájahttp://www.life.hu/sztarok/20170813-szereperol-nyilatkozott-balsai-moni-a-valotarsak-tamaraja.htmlBalsai Móni elmondta, véletlen ötlettel lett az övé a szerep. TV + SztárokOrigoIgazi nagylány már Schobert Lara: fotózáson vett részthttp://www.life.hu/sztarok/20170812-igazi-nagylany-mar-schobert-lara-rubint-reka-lanya.htmlFotózáson vett részt a 14 éves Schobert Lara. Ahogy édesanyja is megjegyezte, kész nő. És nem is akármilyen... TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.