Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem gondoltad volna, hogy így telik Ördög Nóra családjánál egy hétvége.

Ördög Nóra megmutatta, hogy mennyire erős a férje, és azt is, hogy ő mennyire büszke. A TV2 műsorvezetője és családja egy barkácsáruházban vásárolt hétvégén, és Nóra megörökítette, ahogyan férje, Nánási Pál a festék és a cement között, a vállán cipeli Micit és Vencelt.

Szerepéről nyilatkozott Balsai Móni, a Válótársak Tamarájahttp://www.life.hu/sztarok/20170813-szereperol-nyilatkozott-balsai-moni-a-valotarsak-tamaraja.htmlBalsai Móni elmondta, véletlen ötlettel lett az övé a szerep. TV + SztárokOrigoKözös képen VV Mici és Krisztián - Most már biztos, újra együtt vannakhttp://www.life.hu/sztarok/20170813-kozos-kepen-vv-mici-es-krisztian.htmlBármennyi sérelem is van a múltjukban, Mici és Krisztián kapcsolatában még mindig van kraft. TV + SztárokOrigoPornókazettáját posztolta Cicciolina (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170813-pornokazettajat-posztolta-cicciolina-az-instagramra.html65 évesen sem tagadja meg a múltjátTV + Sztárok--20 évig küzdött Kovács Kati azért, hogy gyereke lehessenhttp://www.life.hu/sztarok/20170813-20-evig-kuzdott-kovacs-kati-azert-hogy-gyereke-lehessen.htmlArról, hogy miért is nem lett gyermeke Kovács Katinak, keveset tudni, azt azonban már igen, hogy az énekesnő szeretett volna babát, de a sors másképpen akarta. TV + Sztárok--Liptai Claudiával való barátságáról mesélt Ábel Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20170812-liptai-claudiaval-valo-baratsagarol-meselt-abel-anita-szineszno.htmlMég a Szomszédok forgatása alatt lettek barátnők Ábel Anita és Liptai Claudia. Anita arról beszélt, hogyan kezelik, hogy gyakran összehasonlítják őket... TV + Sztárok--Ezért nem házasodik össze egyelőre Weisz Fanni és vőlegényehttp://www.life.hu/sztarok/20170812-ezert-nem-hazasodik-ossze-egyelore-weisz-fanni-es-parja.html--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.