Szerepéről nyilatkozott Balsai Móni, a Válótársak Tamarája

Forrás: RTL -
Balsai Mónika Válótársak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balsai Móni elmondta, véletlen ötlettel lett az övé a szerep. 

Balsai Móni a Portréban elmesélte, nagyon más a karakter, mint ő: külsőségekben és személyiségben egyaránt.

"Annyira más az a karakter, mint én. Engem nem erre hívtak be, a rendező, Kovács Dani mondta, hogy inkább Tamarát kellene alakítanom. Nekem semmi közöm nincs ehhez a nőhöz, teljesen idegen tőlem a személyisége. Sokat nevetünk azon, hogy amikor megérkezem a forgatásokra a copfommal, farmerban, majd megkapom ezeket a ruhákat, amiktől egyébként a civil életben a hideg rázna – de egyébként nagyon jó, karakteres jelmezek –, és kilépek az öltözőből, akkor mindenki kihúzza magát, mert megjött a szigorú Tamara" - nyilatkozott Móni.

Balsai Móni a Válótársakban Forrás: RTL

A Válótársak új évadát ősztől láthatjuk majd az RTL klubon, a pletykák szerint ebben a szériában Alföldi Róbert is szerepet kapott.

Exkluzív interjú Alex Clare-rel Amy Winehouse exbarátjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20170813-exkluziv-interju-alex-clare-rel-amy-winehouse-exevel.htmlAmy Winehouse exbarátja, Alex Clare is fellépett a Sziget Fesztiválon. A Londonból Jeruzsálembe költözött énekes elmesélte, miért helyezte át életét, miért lett legújabb lemezének címe az, hogy "Oroszlán farka", valamint azt is megtudhattuk tőle az interjúban, hogy hogyan lesz egy soul énekesből dubstep előadó.TV + SztárokOrigoPornókazettáját posztolta Cicciolina (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170813-pornokazettajat-posztolta-cicciolina-az-instagramra.html65 évesen sem tagadja meg a múltjátTV + Sztárok--Megmutatta 27 évvel fiatalabb szerelmét, Debórát Cookyhttp://www.life.hu/sztarok/20170812-megmutatta-27-evvel-fiatalabb-szerelmet-deborat-cooky.htmlBár már jó ideje tudni lehet, hogy közel 3 évtizeddel fiatalabb lányba szerelmes Cooky, Deborát nem láthattuk. Eddig... TV + SztárokOrigoKasabian: "Csak nézzük, hogy mi történik" - Exkluzívhttp://www.life.hu/sztarok/20170812-kasabian-interju-sziget.htmlA pénteki Sziget Nagyszínpadi sztárfellépő zenekar a Kasabian volt. A zenekar tagjával, Sergióval a fellépés előtt többek közt arról beszélgettünk, hogy mi a véleménye rólunk, magyarokról, Magyarországról, hiszen egyik klipjüket éppen Budapesten forgatták.TV + Sztárok--Nyílt levelet írt szexuális orientációjáról Aaron Carterhttp://www.life.hu/sztarok/20170806-nyilt-levelet-irt-szexualis-orientaciojarol-aaron-carter-enekes.htmlBetegsége és durva fogyása után most szexuális beállítottságáról is kitálalt Aaron Carter. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.