Gina Maria Schumacher elég dögösen fest: Fotó!

fotó Gina Maria Schumacher Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napvilágra került néhány friss fotó Michael Schumacher lányáról: kész nő lett az egykori kislányból. 

Úgy tűnik a Schumacher-családban a kitartás és a versenyszellem genetikusan kódolt. Nem csak a híres autóversenyző szereti rendszeresen megmérettetni magát, hanem a csemetéi is. A 18 éves fia szintén autóversenyző, és sokak szerint megdöbbentően hasonlít az édesapjára.

A 20 éves lánya, Gina Maria Schumacher pedig westernlovagló, ráadásul nagyon sikeres. A FEI World Reining Championships-en, azaz a sportág világbajnokságán aranyérmet nyert, ami azért is hihetetlen, hiszen Gina Maria még nagyon fiatal, mégis kitartó és rendkívül tehetséges.

A szőke szépség pedig időközben felcseperedett, és már sokkal inkább hasonlít egy felnőtt nőre, mint egy tinilányra. Bizonyára Michael is nagyon büszke lenne, ha részt vehetne a gyermekei versenyein - írta meg a DailyMail.

Pintér Tibor fiatal lányokkal bújik ágybahttp://www.life.hu/sztarok/20170814-pinter-tibor-szexualis-kalandjairol-vallott.htmlPintér Tibor ezúttal is érdekes kijelentést tett...TV + SztárokOrigoEzért vállalta a meztelen borítót a Biffy Clyro: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170814-ezert-meztelen-a-lemezboritojan-a-biffy-clyro.htmlA Life.hu riportere megragadta az alkalmat, hogy olyan érdekességeket tudjon meg a Sziget fellépőiről, amikre nem talált választ az interneten. Ezúttal a Biffy Clyro-nak tett fel érdekes kérdéseket: Videó! TV + SztárokOrigoEnnyit örököltek valójában Klapka gyermekei http://www.life.hu/sztarok/20170814-ennyit-orokoltek-klapka-gyorgy-gyermekei.htmlKlapka Sandy kiteregette a szennyest: nem örököltek olyan sokat, mint ahogy azt gondoltuk. TV + Sztárok--Rippel Feri nyitott lenne egy új kapcsolatra http://www.life.hu/sztarok/20170814-rippel-feri-keszen-all-egy-uj-kapcsolatra.htmlRippel Feri kirobbanó formában van: nem csoda, hogy nem töltötte egyedül az estéjét a Szigeten sem. TV + SztárokOrigoTóth Vera csókja - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170814-toth-vera-csok-foto.htmlTóth Vera ezúttal nem kutyáival, hanem egy másik szőrös kedvencével bújt össze...TV + SztárokOrigoDiana régi ruhájától robbant fel a net - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170813-diana-hercegno-regi-ruhaja-kulonos.htmlKülönös fotó kering a neten, a néhai Diana hercegnő egyik régi ruhájáról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.