Megy a harc Némedi Mari 100 milliós öröksége miatt

örökség Terry Black Némedi Mari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly februárban hunyt el Némedi Mari, színésznő. Több mint 100 milliós vagyont hagyott maga után, amiről végrendeletében rendelkezett. Ám a család nem fogadja el a sztár végakaratát...

A legendás hangú színésznő hatalmas vagyont hagyott hátra, amiről végakaratában úgy rendelkezett, hogy annak jelentős részét Terry Black fogadott lányára, Fannira hagyja. Mari családja azonban nem fogadta el a sztár végrendeletét, azóta is

háború folyik a több mint 100 milliós vagyonért.

Terry Black, akiről a közelmúltban kiderült, tüdőrákja sajnálatos módon kiújult, a Blikknek szólalt meg az ügyben.

"Mari írt egy végrendeletet, ami a szilasligeti házában, az édesanyja urnája alatt volt kétszáz ezer forinttal együtt. A pénz és a végrendelkezés eltűnt, de nálam van a másolata, pontosabban most már a jegyzőnél, mert átadtam neki."

Terry Balck is érintett az örökösödési botrányban Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

Terry és Némedi Mari hosszú évekig tartó jó barátságot ápolt egymással, kislányát pedig rajongásig szerette a színésznő. A transzvesztita előadó szerint a családja nem tartotta a kapcsolatot Marival, így nem csoda, ha az örökségben semmit sem akart rájuk hagyni.

"A testvérei nem is tartották vele a kapcsolatot, akkor találkoztak utoljára, amikor az anyjuk temetésére eljöttek. Most előadják, hogy jóban voltak, és fellebbeztek a végrendelet ellen, aminek az eredetije eltűnt, de még az sem esik le nekik, hogy nem a végrendelet létezését kérdőjelezik meg, hanem a tartalmát."- ecselte Terry, majd hozzátette szomorúan, hogy a mai napig nem tudja, hol temette el a család a színésznőt, ugyanis a temetés teljesen titokban zajlott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.