Pintér Tibor fiatal lányokkal bújik ágyba

Forrás: Nánási Pál -
szex Pintér Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor ezúttal is érdekes kijelentést tett...

A lovas színház igazgatója imádja a női nemet, és nagyon úgy néz ki, ez fordítva is így van. A színész bevallotta, hogy bár szingli, az ágya mégsem üres éjszakánként. Nagyon sok szép hölgy fordult már meg nála, és leginkább a fiatalabb korosztályból.

18-24 közötti lányokkal szeret a legjobban összebújni.

Pintér Tibor fiatal lányokkal bújik ágyba Forrás: Nánási Pál

"Olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy számomra a munka maga a társkeresés. Előadások után nagyon sok csinos lány odajön hozzám gratulálni. Ez kiváló lehetőség az ismerkedésre. Legtöbbször tizennyolc-huszonkét éves lányok fordulnak meg az ágyamban! Nekem tulajdonképpen csak ki kell választanom, melyik hölgy tetszik. Nemcsak a nézők között, hanem a közösségi oldalakon is akad elég jelentkező. Megválasztom, hogy kivel bonyolódom kalandba, esetleg kapcsolatba! Fontos, hogy mentálisan is egészséges legyen, és megértse, hogy sokat dolgozom, kevés a szabadidőm" - mesélte meglepő őszintességgel a sztár a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.