Ördög Nóra akkor és most
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékeztek még arra, hogyan nézett ki Ördög Nóra és férje 2008-ban? Nem? Akkor nézzétek meg a műsorvezető fotóját!

Időutazásra hívta követőit Ördög Nóra. A TV2 csodaszép műsorvezetője, egy 2008-ban készült fotót töltött fel az Instagram-oldalára. A kép különlegessége, hogy 9 évvel később, elkészítették férjével a mostani változatát is. Az volt az első közös fotózásuk, ekkor találkoztak először!

Nézzük a 2008-as képet!

Ördög Nóra és Nánási Pál 2010-ben mondták ki az igent. Azóta két gyermekük született.

Ez pedig a fotó 2017-es kiadása!

Diana régi ruhájától robbant fel a net - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170813-diana-hercegno-regi-ruhaja-kulonos.htmlKülönös fotó kering a neten, a néhai Diana hercegnő egyik régi ruhájáról. TV + Sztárok--Nicki Minaj feneke pazar ezen a fotónhttp://www.life.hu/sztarok/20170813-nicki-minaj-feneket-villantott.htmlEgy jól megkomponált szelfi aranyat ér, de minimum 1 millió 70 ezer lájkot, ha Nicki Minajról van szó. TV + Sztárok--Szerelmesen csókolózik Kim Kardashian és Kanye West - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170813-szerelmesen-csokolozik-kim-es-kanye.htmlHamarosan megszületik a harmadik gyermekük, és láthatóan a West-Kardashian házaspár között láthatóan most is dúl a szerelem. TV + Sztárok--Exkluzív! P!nk öltözőjénél jártunk a Szigeten - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170809-p-nk-oltozojenel-jartunk.htmlOtthonosan berendezett öltözők várják P!nket, családját és a stábját a Szigeten! Az énekesnő idén összesen 5 nagyobb koncertet vállalt, ebből az egyik a Sziget Fesztivál mai bulija. Nézzétek meg az öltözőjét!TV + Sztárok--Őt tartották a világ legrondább nőjénekhttp://www.life.hu/sztarok/20170811-ezt-a-holgyet-tartottak-a-vilag-legrondabb-nojenek.htmlÉmilie Marie Bouchaud 1890-es években imádta a fűzőket, melyek segítségével akár 35 centis derekat is "varázsolt magának". Emellett Émilie rövid szoknyákat és rövid frizurát hordott, ez pedig akkoriban elég volt ahhoz, hogy a világ legrondább nőjének tartsák. TV + SztárokOrigoMeghalt Glen Campbellhttp://www.life.hu/sztarok/20170809-meghalt-glen-campbell-zenesz.htmlHalálát a családja jelentette be.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.