Rtl Klubos műsorban láthatjuk felbukkanni Cicciolinát

Forrás: NORTHFOTO/Aristidis Vafeiadakis/Aristidis Vafeiadakis -
Cicciolina RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki gondolta volna? Ebben a műsorban lesz látható hamarosan a pornózás koronázatlan királynője.

Hétfőn érkezett Budapestre Staller Ilona, másnéven Cicciolina. A Bors információi szerint azért jött a fővárosba, hogy tárgyaljon az RTL Klubon hamarosan induló, Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor részleteiről, ugyanis valószínűleg Cicciolina is képernyőre kerül majd.

Cicciolina hamarosan képernyőkre kerülhet Forrás: NORTHFOTO/Aristidis Vafeiadakis/Aristidis Vafeiadakis

Az ezzel kapcsolatos kérdésre a sztár nem akart válaszolni, helyette inkább arról beszélt, hogy hamarosan már siet is vissza Rómába, ugyanis kiscicái születtek, akiket neki kell táplálnia, mert az anyamacskának nincs teje.

Mivel a szexszimbólum komoly adótartozással rendelkezik, ezért valószínűleg meg fog egyezni az RTL Klubbal, főleg annak fényében, hogy nemrég kijelentette: többé nem vetkőzik meztelenre - írta meg a Bors.

Cicciolina mellei szinte kiesnek a ruhából

Cicciolina a szerb fővárosban járt egy dokumentumfilm-fesztiválon, de pár számmal kisebb ruhát választott magának, mint azt az alkalom megkövetelte volna. Így tulajdonképpen majdnem kibuggyantak a méretes keblek: Fotó!

Akkor és most fotón Ördög Nórahttp://www.life.hu/sztarok/20170815-akkor-es-most-ordog-nora.htmlEmlékeztek még arra, hogyan nézett ki Ördög Nóra és férje 2008-ban? Nem? Akkor nézzétek meg a műsorvezető fotóját! TV + Sztárok--Görög Zita újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20170815-gorog-zita-uj-szerelme.htmlGörög Zita magánéletéről nem sokat tudni, annyi viszont biztos, hogy tavaly zátornyra futott házassága után most újra rátalált a szerelem. TV + Sztárok--Gáspár Evelin kiakadt apjárahttp://www.life.hu/sztarok/20170815-gaspar-evelin-kiakadt-az-apjara.htmlA Gáspár család látszólag nagyon összetartó, ám ezúttal Evelinnél betelt a pohár és durván kiosztotta édesapját. TV + SztárokOrigoPintér Tibor fiatal lányokkal bújik ágybahttp://www.life.hu/sztarok/20170814-pinter-tibor-szexualis-kalandjairol-vallott.htmlPintér Tibor ezúttal is érdekes kijelentést tett...TV + SztárokOrigoEzért vállalta a meztelen borítót a Biffy Clyro: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170814-ezert-meztelen-a-lemezboritojan-a-biffy-clyro.htmlA Life.hu riportere megragadta az alkalmat, hogy olyan érdekességeket tudjon meg a Sziget fellépőiről, amikre nem talált választ az interneten. Ezúttal a Biffy Clyro-nak tett fel érdekes kérdéseket: Videó! TV + SztárokOrigoRippel Feri nyitott lenne egy új kapcsolatra http://www.life.hu/sztarok/20170814-rippel-feri-keszen-all-egy-uj-kapcsolatra.htmlRippel Feri kirobbanó formában van: nem csoda, hogy nem töltötte egyedül az estéjét a Szigeten sem. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.