Janicsák Veca műsorvezetőként mutatta meg magát: Videó!

Forrás: Janicsák Veca / Facebook -
műsorvezető Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janicsák Veca megmutatta magát műsorvezetőként, és arról is mesélt, hogy miért izgult olyan nagyon? 

Janicsák Vecát egy csinos, aranytorkú énekesnőnek ismertük meg, aki egyben édesanya, és egy nagyon határozott, éleseszű nő is. Ebből kifolyólag nem lepődtünk meg annyira, mikor kiderült, hogy a sztáranyuka műsorvezetőként is kipróbálja magát.

Ma reggel a Mokkában őszintén mesélt arról, hogy mit gondol erről a szakmáról, és azt is elárulta, hogy mitől félt a debütálásával kapcsolatban a legjobban:

"Igyekeztem felkészülni, de hát nyilván azért nem lehet mindenre, úgyhogy nagyon kíváncsi leszek, hogy hogy sikerül. Átolvastam amit lehetett információt (...), nem szeretnék semmi butaságot mondani" - mesélte Veca.

Janicsák Veca már nagyon várja, hogy kipróbálhassa magát élő adásban műsorvezetőként Forrás: Janicsák Veca / Facebook

A fiatal előadó amiatt is aggódott, hogy képes lesz-e ugyanazt a szintet hozni élő adásban, amit a többi műsorvezetőtől megszokott. Például, hogy minden témához képesek látszólag ugyanolyan érdeklődéssel hozzászólni:

"Szerintem az egy nagyon nehéz dolog, hogy az ember mindig jó olyan arcot vágjon mindenhez. Egyrészt, hogy próbáljon érdeklődést mutatni egy olyan ember iránt, aki lehet, hogy nem is érdekli. Nem is tudom hogy csináljátok. Ez valami zseniális azért néha"

Janicsák Vecát nem törte le a szakítás, állja a sarat

Janicsák Veca alig egy hónapja jelentette be, hogy gyermeke édesapjával elváltak útjaik. Az énekesnő egyedülálló anyává vált, de nem törte le a szakítás. Ő bizony állja a sarat. Olvass tovább itt...

Így csókolózik Palvin Barbi és Julian Perretta: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170815-romantikus-csok-palvin-barbi-es-julian-perretta-kozott.htmlPont került a titokzatos kérdésre: ez a férfi bizony jóval közelebb áll Palvin Barbihoz, mint az összes többi. TV + Sztárok--Akkor és most fotón Ördög Nórahttp://www.life.hu/sztarok/20170815-akkor-es-most-ordog-nora.htmlEmlékeztek még arra, hogyan nézett ki Ördög Nóra és férje 2008-ban? Nem? Akkor nézzétek meg a műsorvezető fotóját! TV + Sztárok--Rtl Klubos műsorban láthatjuk felbukkanni Cicciolinát http://www.life.hu/sztarok/20170815-ebben-a-muroban-fog-szerepelni-cicciolina.htmlKi gondolta volna? Ebben a műsorban lesz látható hamarosan a pornózás koronázatlan királynője.TV + Sztárok--Gáspár Evelin kiakadt apjárahttp://www.life.hu/sztarok/20170815-gaspar-evelin-kiakadt-az-apjara.htmlA Gáspár család látszólag nagyon összetartó, ám ezúttal Evelinnél betelt a pohár és durván kiosztotta édesapját. TV + SztárokOrigoEzért vállalta a meztelen borítót a Biffy Clyro: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170814-ezert-meztelen-a-lemezboritojan-a-biffy-clyro.htmlA Life.hu riportere megragadta az alkalmat, hogy olyan érdekességeket tudjon meg a Sziget fellépőiről, amikre nem talált választ az interneten. Ezúttal a Biffy Clyro-nak tett fel érdekes kérdéseket: Videó! TV + SztárokOrigoTornóczky Anitával közös fotón Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20170813-tornoczky-anitaval-kozos-foton-pozol-hajdu-peter.htmlTornóczky Anita és Hajdú Péter 20 éve jó barátságban vannak, most is együtt ünnepelték Anita születésnapját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.