Így csókolóztak egy kutyával Nádai Anikó műsorában: Videó!

Forrás: Rtl Sajtóklub -
kutya videó Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő sztori került bemutatásra Nádai Anikó műsorában. Íme egy nő, aki gyereket nevelt a kutyájából: Videó! 

Edina azért jött el a műsorba, hogy elmondja barátnőjének, mit gondol a kutyanevelési-szokásairól. Ugyanis véleménye szerint nem tesz jót Zita kutyusának, Marcinak, hogy egy teljesen elszeparált világban él, és nem találkozik idegen kutyákkal, nem szocializálódik.

Anikó nem is bírta nézni, ahogy Zita és Márton vadul csókolóztak Forrás: Rtl Sajtóklub

A gazdája szerint azonban ez teljesen rendben van, hiszen a kutyus kicsi kora óta a családjuk része, vagyis ő az emberekhez van szokva, számára ez a természetes. Edina azonban állítja, hogy igenis sétáltatni kéne, mert a mindennapi mozgás és a friss impulzusok elengedhetetlenek egy kutya életében. Zita azonban erről teljesen mást gondol:

"Van egy baromi nagy kertünk. Ott sokkal nagyobb biztonságban van, mint hogyha pórázon vezetném az utcán. (...)Értem én azt, hogy sétáltassuk a kutyát, de én akkor is a kertet tartom biztonságos megoldásnak" - majd ezt követően vad csókolózásba kezdett Zita és Marci.

Anikó meg nem győzte hova elkapni a tekintetét, mert ezt a jelenetet nem bírta végig nézni. Nem is csoda, hiszen a kis Marci ugyanazzal a nyelvvel nyalogatta a gazdája száját amivel előtte a hátsóját és/vagy a nemi szervét tisztogatta.

Nádai Anikó ledobta a textilt

A szomszédos Horvátországból csekkolt be a minap az RTL Klub csábos műsorvezetője, aki rajongói legnagyobb örömére egy bikinis fotót is közzétett közösségi oldalán: Fotó!

Janicsák Veca műsorvezetőként mutatta meg magát: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170815-janicsak-veca-musorvezeto-lesz.htmlJanicsák Veca megmutatta magát műsorvezetőként, és arról is mesélt, hogy miért izgult olyan nagyon? TV + SztárokOrigoÍgy csókolózik Palvin Barbi és Julian Perretta: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170815-romantikus-csok-palvin-barbi-es-julian-perretta-kozott.htmlPont került a titokzatos kérdésre: ez a férfi bizony jóval közelebb áll Palvin Barbihoz, mint az összes többi. TV + Sztárok--Görög Zita újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20170815-gorog-zita-uj-szerelme.htmlGörög Zita magánéletéről nem sokat tudni, annyi viszont biztos, hogy tavaly zátornyra futott házassága után most újra rátalált a szerelem. TV + Sztárok--Gáspár Evelin kiakadt apjárahttp://www.life.hu/sztarok/20170815-gaspar-evelin-kiakadt-az-apjara.htmlA Gáspár család látszólag nagyon összetartó, ám ezúttal Evelinnél betelt a pohár és durván kiosztotta édesapját. TV + SztárokOrigoGina Maria Schumacher elég dögösen fest: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170814-gina-maria-schumacher-nagyon-hasonlit-michael-schumacherre.htmlNapvilágra került néhány friss fotó Michael Schumacher lányáról: kész nő lett az egykori kislányból. TV + Sztárok--Mariah Carey 100 kilósra hízotthttp://www.life.hu/sztarok/20170813-mariah-carey-100-kilosra-hizott-nagyon-kover.htmlMindig is telt alakja volt Mariah Careynek, de egy darabig az még az előnyére is vált: rajongói imádták domborulatait. Most azonban túlment ezen a határon, és kimondhatjuk, az énekesnő elhízott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.