Daniel Craig megerősítette, hogy ismét ő játssza James Bondot

Forrás: AFP -
film Daniel Craig színész James Bond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Daniel Craig egy amerikai tévéműsorban megerősítette: ő játssza a 007-es ügynököt a Bond-sorozat legújabb, 25. darabjában - írta a The Hollywood Reporter.

A kedd éjszakai Late Show-ban Stephen Colbert műsorvezető kérdésére a filmsztár hivatalosan is bejelentette visszatérését.
Craiget korábban is hírbe hozták a készülő produkcióval kapcsolatban, de személyesen sosem erősítette meg az értesüléseket a keddi adásig. Hozzátette, hogy ez lesz az utolsó alkalom, hogy a legendás titkosügynököt alakítja.

Daniel Craig, a régi-új James Bond Forrás: AFP


"Látványos búcsút szeretnék, alig várom már" - mondta Colbertnek.

Kedd délelőtt egy bostoni rádiónak még arról beszélt, hogy "nincs végső döntés". A Late Show-ban aztán bocsánatot kért mindazoktól, akiknek aznap interjút adott, de a döntést Colbert show-jában akarta bejelenteni.

A 49 éves angol színész a 2006-ban bemutatott Casino Royalban alakította először Bondot, azóta a széria három darabjában (A Quantum csendje, 007 - Skyfall, 007 Spectre: A Fantom visszatér) szerepelt.

Dolly és Fenyő Miklós évekig nem beszéltek http://www.life.hu/sztarok/20170816-evekig-nem-beszelt-egymassal-dolly-es-fenyo-miklos.htmlElképesztő részleteket árult el a régmúltból Dolly. Ezt nem is gondoltuk volna.TV + Sztárok--Együttes erővel támadják Oszter Sándort a helybéliek http://www.life.hu/sztarok/20170815-tovabbra-sem-oldodott-meg-oszter-sandor-epitkezesi-ugye.htmlA helybéliek döbbent tehetetlenséggel nézik az eseményeket, Oszter Sándor pedig nem érti, hogy mi a baj azzal amit csinál, hiszen minden hivatalos engedélyt megszerzett. Egyre botrányosabb a közhangulat. TV + SztárokOrigoTaylor Swift megnyerte a David Mueller elleni molesztálási perthttp://www.life.hu/sztarok/20170816-taylor-swift-megnyerte-a-molesztalasi-pert.htmlTaylor Swift amerikai popsztár megnyerte a David Mueller egykori rádiós DJ ellen indított molesztálási perét - írta a BBC hírportálja. TV + Sztárok--Sziget Fesztivál 2017: Exkluzív interjút adott az Alt-Jhttp://www.life.hu/sztarok/20170816-sziget-fesztival-2017-exkluziv-interjut-adott-az-alt-j.htmlExkluzív interjút adott a Sziget End Show-t megelőző angol banda, az Alt-J, akiket két éve már Grammy-re is jelöltek. Az interjúban többek közt azt is őszintén elmondták, miért "loptak el" egy számítógépes játékot saját rajongóik részére.TV + SztárokOrigoBizonyítani tudják Hujber Feri bűnösségét - Drog miatt áll bíróság eléhttp://www.life.hu/sztarok/20170816-bizonyitani-tudjak-hujber-feri-bunosseget-drog-miatt-all-birosag-ele.htmlHujber Feri életet elég viharos volt mostanság. A Mokkában való zűrös szereplése után nem sokkal pedig saját felesége, Cinthya hívta rá a rendőröket. Kényszertés gyanúja miatt indult nyomozás a színész ellen, de a Bors megtudta, hogy végül kábítószer miatt állíják bíróság elé. Egy hónappal ezelőttig úgy tűnt, hogy az ügyet lezárták, most azonban kiderült, hogy az ügyészség bizonyítani tudja Hujber bűnösségét.TV + SztárokOrigoGeronazzo Mária teljesen új külsővel tűnt fel - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170815-geronazzo-maria-uj-kulseje-video.html2010-ben eltűnt a nyilvánosság elől a hatalmas szájáról és erotikus tetteiről híres Geronazzo Mária. Most azonban interjút adott: nem ismernéd fel.TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.