Hol folytatja a tévézést Sebestyén Balázs?

RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bors robbantotta a bombát csütörtökön reggel. A lap szerint Sebestyén Balázsnak el kell búcsúznia a Celeb vagyok, ments ki innen! műsortól, mert azt idén másra bízza a csatorna. 

Az RTL Klub nem cáfolta, de nem is erősítette meg a lap értesüléseit. Azt elismerték, hogy idén új évaddal képernyőre kerül a Celeb vagyok, ments ki innen, de a részletekről később tájékoztatják a nézőket.

Ha a helyzet így marad, akkor csak a Gyertek át! marad képernyőn Balázs műsoraiból. De sem arról, sem újabb, Balázs által vezetett műsorokról nincsen friss információ. A műsorvezető nem kívánta kommentálni a Bors értesüléseit.

Sokan ebből a néhány napja posztolt fotóból próbálják kitalálni az igazságot, de azt ugye senki nem gondola komolyan, hogy Balázs bármit is így próbálna meg üzenni?!

Összefogott a falu Oszter Sándor ellen http://www.life.hu/sztarok/20170817-oszter-sandor-ellen-peticio-keszult.htmlOszter Sándor építkezési-ügye tovább gyűrűzik, a falubeliek petíciót írtak alá a sztárral szemben. TV + Sztárok--Luxusautót vett Gáspár Lacihttp://www.life.hu/sztarok/20170817-luxusautot-vett-gaspar-laci-a-kisfianak.htmlSok olyan dolgot megtehet, amelyról korábban csak álmodott.TV + SztárokOrigoCinthya Dictator a szívére vette Varga Viktor beszólását: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170816-varga-viktor-beszolasat-nem-birta-szo-nelkul-hagyni-cinthya-dictator.htmlKasza Tibi műsorában ismét elszabadult a pokol: a fiatal művész nem tudta magában tartani az indulatait. TV + Sztárok--40 éve hunyt el Elvis Presley http://www.life.hu/sztarok/20170816-40-evvel-ezelott-hunyt-el-elvis-presley.htmlMa van 40 éve, hogy életét vesztette az ikonikus Rock 'n' Roll énekes, Elvis Presley. TV + SztárokAFPDaniel Craig megerősítette, hogy ismét ő játssza James Bondothttp://www.life.hu/sztarok/20170816-daniel-craig-jatssza-megint-james-bondot.htmlDaniel Craig egy amerikai tévéműsorban megerősítette: ő játssza a 007-es ügynököt a Bond-sorozat legújabb, 25. darabjában - írta a The Hollywood Reporter.TV + SztárokDolly és Fenyő Miklós évekig nem beszéltek http://www.life.hu/sztarok/20170816-evekig-nem-beszelt-egymassal-dolly-es-fenyo-miklos.htmlElképesztő részleteket árult el a régmúltból Dolly. Ezt nem is gondoltuk volna.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.