Gáspár Laci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok olyan dolgot megtehet, amelyról korábban csak álmodott.

Az énekes fia, Noel, a napokban lett egyéves, édesapja pedig pazar ajándékkal lepte meg. És milyen jól tette, a kisfiú szemmel láthatóan élvezi a piros luxusautót.

Így simogatta magát Iggy Azalea a Sziget nagyszínpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20170813-igy-simogatta-magat-iggy-azalea-a-sziget-nagyszinpadan-budapesten.htmlMég a Daily Mail is fotósorozatban mutatta meg, mennyire forróra sikerült Iggy Azalea Sziget-fellépése. TV + Sztárok--Mariah Carey 100 kilósra hízotthttp://www.life.hu/sztarok/20170813-mariah-carey-100-kilosra-hizott-nagyon-kover.htmlMindig is telt alakja volt Mariah Careynek, de egy darabig az még az előnyére is vált: rajongói imádták domborulatait. Most azonban túlment ezen a határon, és kimondhatjuk, az énekesnő elhízott. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs luxuskocsiból posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20170813-sebestyen-balazs-luxuskocsibol-posztolt-fotot.htmlNéhány hónappal ezelőtt írtunk arról, hogy Sebestyén Balázs terepjárójának a tükre megsérült, és szigetelőszalaggal ragasztották meg, amíg szerelőhöz vitte. A műsorvezető azonban - úgy tűnik - már egy másik kocsit hajt. TV + SztárokOrigoLeticia Calderón szemének nem tett jót a vak Esmeralda szerepehttp://www.life.hu/sztarok/20170813-leticia-calderon-szemenek-nem-tett-jot-a-vak-esmeralda-szerepe-a-szappanoperaban.htmlAugusztus végétől újra láthatjuk Esmeralda történetét a tévében. A női főszereplő megformálójának Leticia Calderónnak azonban nem volt könnyű vak lányt alakítania. TV + Sztárok--Szerepéről nyilatkozott Balsai Móni, a Válótársak Tamarájahttp://www.life.hu/sztarok/20170813-szereperol-nyilatkozott-balsai-moni-a-valotarsak-tamaraja.htmlBalsai Móni elmondta, véletlen ötlettel lett az övé a szerep. TV + SztárokOrigo20 évig küzdött Kovács Kati azért, hogy gyereke lehessenhttp://www.life.hu/sztarok/20170813-20-evig-kuzdott-kovacs-kati-azert-hogy-gyereke-lehessen.htmlArról, hogy miért is nem lett gyermeke Kovács Katinak, keveset tudni, azt azonban már igen, hogy az énekesnő szeretett volna babát, de a sors másképpen akarta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.