12 év után távozik a Jóban Rosszban sztárja, Suhajda Dániel

TV2 Fehér Roland
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Júniusban forgatott utoljára a stábbal Suhajda Dániel, a Jóban Rosszban sztárja. 12 év után írták ki a sorozatból. 

2005-ben került a tévéképernyőkre Suhajda Dániel, aki Fehér Rolandot alakította a sorozatban. A csillagkúti klinika gazdasági igazgatója 12 év után távozik a sorozatból, és a híres színész bevallotta: hiányozni fog neki a forgatás, de még a hajnali kelések is.

Távozik a Joban Rosszban-ból Suhajda Dániel Forrás: TV2

"Ebbe az irányba ment a történet, ezt nekünk, ebben dolgozó színészeknek egyszerűen tudomásul kell vennünk. 2005-ben kerültem be, és sablonos hangzik, de tényleg nagyon fog hiányozni a társaság. Nagyon jó és összeszokott csapat volt, esetenként voltak olyan időszakok, mikor sokkal többet találkoztunk egymással, mint a családunkkal. Bár biztosan furán hangzik, de hiányozni fog az is, hogy nem kelek fel reggel fél ötkor" - mondta Dániel.

A karaktert hétfő este láthatjuk utoljára a sorozatban, de Dániel állítja, ezután is meg fogja találni a helyét, hiszen nem a talajt húzták ki a lába alól, csak egy korszak zárult le az életében - írta meg az Origo.

Kondákor Zsófi, a Jóban rosszban színésznő kitálalt

Kondákor Zsófi a Jóban Rosszban csapatát erősíti. Először akkor ismerhettük meg igazán, amikor a Kozmix frontemberével, Lalával került szerelmi viszonyba. Kettejük frigyéből született egy kisfiú is, Beni. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.