Amerikába költözik Tücsi és a szerelme

Forrás: Instagram/Aryee Claudia Dedei -
Tücsi Amerika költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi hírt közölt a szexi műsorvezető: elhagyja az országot, a kedvesével együtt. 

Különleges kalandban lesz része Tücsinek, ugyanis a szerelmével együtt Amerikába költöznek. A jégkorongozó férfi, Sofron István, a tengeren túlon kapott munkát, így az már biztos, hogy jövő májusig kint tartózkodnak majd.

Tücsi és a kedvese jövő májusig biztosan Amerikában fognak élni Forrás: Instagram/Aryee Claudia Dedei

Nem is volt kérdéses, hogy a fiatal szépség elkíséri-e Istvánt, ugyanis saját bevallása szerint nem érezné jól magát egy távkapcsolatban. Ráadásul külön jó hír, hogy a szexi sztár kétlakiként is végezni tudja a munkáját.

"Magától értetődő volt, hogy Sofival tartsak Amerikába. Szeptembertől májusig írt alá, így egy szezonra mindenképpen kiköltözünk. A nézőknek viszont nem kell nélkülözniük engem, mivel a nem élő műsoraimat előre felvesszük, bizonyos időközönként pedig hazatérek majd a forgatásokra" - mondta a szépség.

Kaliforniába, Kansasba utaznak, ahonnan Tücsi majd egy saját Youtube csatornán keresztül fog tudosítani minket a kinti eseményekről - írta meg a Ripost.

Tücsi kerek popsit villantott - Fotó!

Tücsi, a Sláger Tv szexi angyala nem tétlenkedik, ha a szelfizésről van szó. Közösségi oldalát naponta árasztja el dögösebbnél dögösebb képekkel, a férfi követői örömére többnyire lenge öltözetben. Ezúttal nem csak feneket, de pasit is villantott...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.