Zimány Linda szerint fontos, hogy elfogadjuk magunkat

Forrás: Zimány Linda -
Zimány Linda elfogadás külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda bátran felvállalja, hogy bizony még neki is van narancsbőre, pedig róla sokan azt gondolják, hogy teljesen hibátlan. 

Az ország egyik legsikeresebb modellje egy tévés interjúban mesélt arról, hogy mit gondol a külsőről, illetve a tökéletességről. Állítása szerint mindenkinek ki kéne hoznia magából a maximumot, de az még fontosabb, hogy csak olyan mértékű változásokat tűzzünk ki célul, amiket el is tudunk érni.

Zimány Linda szerint fontos lenne, hogy elfogadjuk egymást és önmagunkat Forrás: Zimány Linda

Ezen kívül pedig azt is fontosnak tartja, hogy fogadjuk el magunkat és egymást olyannak, amilyenek vagyunk: nem lenne szabad megítélni valakit a külseje alapján, pedig Linda úgy látja, hogy már gyermekkorban is megszólják egymás megjelenését a kicsik.

Azt is bevallotta, hogy már ő sem szeretne úgy kinézni, mint 20 éves korában:

"Nekem is voltak ilyen extrovertáltabb énjeim, amikor ilyen too much az ember. Tehát ha mondjuk visszanézek egy 10-12 évvel ezelőtti fotómat, és mondjuk ott vagyok rajta 20 évesen "EKKORA" műszempillákkal, ki sem látok a szememből. És akkor azt hittem, hogy az a szép (...) aztán az ember idővel rájön, hogy mi az, ami önmaga" - mondta a szőke szépség.

Zimány Linda: "Parázom, hogy egyedül maradok"

Két év után, nemrégiben szakított Kedves Ferenc és Zimány Linda. Állítják, kapcsolatuk a mai napig kiváló, jó barátok, jólérzik magukat együtt. Linda a Borsnak többek között arról is beszélt, hogy volt barátja, hogyan vélekedett a bulvárszereplésekről. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.