Lorán Lenke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár napja engedték haza a kórházból a nőgyógyászati műtéten átesett színésznőt, azóta azonban senki sem látta. Otthonában hiába keresték: senki nem nyitott ajtót. A szomszédok is azt állítják, nincs ott.

„Nincs itthon! Lenke nagyon beteg. Március hatodika óta az amerikai úti öregek otthonában van. Állítólag a múlt héten nem volt valami jól, de mostanában még nem hallottam róla. Nagyon rossz rágondolni, hogy ő el akart tőlem búcsúzni, de én mondtam neki, hogy ne, mert nem szabad. És elment úgy, hogy többet nem jön haza” - állította a Ripostnak egy idősebb hölgy, és ezt egy másik lakó is megerősítette: „Biztosan nincs itt. Én tudnék róla, ha itthon lenne. A házban többen azt mondják, hogy miután kiengedték a kórházból, a fia berakta egy idősotthonba, mert ápolásra szorul.” A lap érdeklődött az intézménynél is, de ott azt a választ kapták, nincs ilyen nevű lakójuk.

Forrás: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.