Exkluzív interjú Diplóval, a Major Lazer létrehozójával

Major Lazer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diplo, aki 20 éve a dj pályán van, 9 évvel korábban létrehozta a Major Lazer produkciót. A háromtagú dj trió a legnépszerűbb világsztárokkal zenélnek. A Sziget Fesztiválon egy exkluzív interjút adtak, amiben többek közt meséltek arról, igaz-e a hír, miszerint Rihanna folyton elutasítja őket, de Diplo reagált a Taylor Swifttes veszekedésére is.

Hőség - Csaknem az egész országra figyelmeztetést adott ki a meteorológiahttp://www.life.hu/sztarok/20170818-idojaras-csaknem-az-egesz-orszagra-figyelmeztetest-adott-ki-a-meteorologia.htmlHárom északkeleti megye kivételével az egész országra figyelmeztetést adott ki a hőség veszélye miatt a meteorológiai szolgálat péntekre.TV + Sztárok--Hajdú Péter keresi a szerelmethttp://www.life.hu/sztarok/20170818-hajdu-peter-keresi-a-szerelmet-nem-agglegenytipus.htmlAmíg Katáról úgy tudni, hogy boldog új párjával, addig Hajdú Péter egy újabb szakításon van túl. Eszter állítólag egy másik férfival bulizott, egyrészt ezért váltak ketté az útjaik. Arról is hallani, hogy az is gondot jelentett köztük, hogy mindketten mást vártak a kapcsolattól. TV + SztárokOrigoÍgy bulizott Istenes Bence és Csobot Adél a Szigeten: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170817-a-szigeten-bulizott-istenes-bence-es-csobot-adel.htmlMióta Németországban élnek, csak ritkán látogatnak haza a fiatalok, de a Sziget Fesztivált ők sem tudták kihagyni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.