Így szokott zuhanyozni Peller Anna: Videó!

videó Peller Anna Lukács Miki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges felvétel került napvilágra az RTL Klub műsorvezetőjéről: így szokott zuhanyozni. 

Valahogy a fürdés közben éneklés sokunknak szokása, hiszen olyankor mindenki kicsit ellazul, átszellemül. Viszont az is egy általános igazság, hogy a zuhanyzás közben éneklők nagy többsége

minősíthetetlenül rossz énekhanggal rendelkezik,

így viszont az előadás kizárólag önmagunknak szívmelengető, mindenki más számára azonban válásra ad okot.

Kivéve Peller Annáéknál, ugyanis a színésznőnek döbbenetesen szép hangja van. Ha tehetnénk, csak ácsorognánk a fürdőszoba ajtajánál, hogy még egy kicsit had hallgassuk a különleges áriát. Nem csoda, hogy a férje, Miki, videóra vette a sztáranyuka fürdőzését, ugyanis ilyen előadásra tisztálkodás közben valóban kevesen képesek.

Így nézett ki Peller Anna és Peller Mariann 15 évvel ezelőtt

A fotó jobb szélén Mariann, a LifeNetwork műsorvezetője, a bal szélén, lila kabátban pedig a nővére, Peller Anna látható, aki férjével, Mikikével az RTL Reggeli című műsorát vezeti. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a Peller lányokra rá sem lehet ismerni!

Gáspár Győző lányáról, Evelinről posztolt fotókat a Facebookrahttp://www.life.hu/sztarok/20170818-gaspar-gyozo-evelinrol-posztolt-fotokat-a-facebookra.htmlOrigoEmma Stone lett az év legjobban fizetett színésznője http://www.life.hu/sztarok/20170818-a-forbes-szerint-emma-stone-keresett-a-legjobban-iden.htmlKülönleges érzés lehet azt kijelenti: a színésznők közül idén én kerestem a legjobban. Ez a mondat most Emma Stone szájából hangozhat el, ugyanis ő lett a Forbes magazin toplistájának első helyezettje. TV + SztárokOrigoEnnyi ideig nem vezethet Failoni Donatella http://www.life.hu/sztarok/20170818-sokaig-nem-vezethet-failoni-donatella.htmlMost már tudjuk, hogy mennyi ideig nem ülhet volán mögé Oszter Sándor felesége, Failoni Donatella. TV + Sztárok--Liptai Claudia Balatonszepezden nyaralhttp://www.life.hu/sztarok/20170818-liptai-claudia-balatonszepezden-nyaral-posztolta-a-facebookra.htmlLiptai Claudia, ahogy ígérte, mindennap posztol a Facebookjára. Bár csak sosem hagyná abba. TV + SztárokOrigoHajdú Pétert nem viselte meg a szakítás Eszterrelhttp://www.life.hu/sztarok/20170818-hajdu-petert-nem-viselte-meg-a-szakitasa-eszterrel.htmlHajdú elárulta a Bestnek, hogyan érez most az Eszterrel való szakításával kapcsolatban. TV + Sztárok--Nagy Feró hatalmas anyagi kockázatot vállalhttp://www.life.hu/sztarok/20170818-nagy-fero-hatalmas-anyagi-kockazatot-vallal-eletmukoncertjevel.htmlAggódik családjuk anyagi biztonsága miatt Nagy Feró felesége. A zenész nagy dobásra készül: megünnepli a Beatrice 40. születésnapját és egy Feró-életműkoncertet is tart. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.