Ördög Nóra együttérez a barcelonai terrorcselekmény sérüljeivel

terrortámadás Barcelona Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közösségi oldalán tett közzé egy posztot Ördög Nóra, aki mélységesen szomorú a Barcelonában történt terrortámadás miatt. 

Ahogy azt már megírtuk, terrotámadás történt Barcelonában, melynek következtében 13 ember életét vesztette, és 50-en megsebesültek. Egy fehér furgon hajtott a tömegbe késő délután a La Ramblán, majd a sofőr a gázolás után elmenekült helyszínről, és egy közeli étteremben ejtett túszokat.

Szerencsére sikerült elkapni a muszlim férfit, akinek az ábrázatáról semmilyen érzelmet nem lehet leolvasni, nem úgy, mint Ördög Nóra posztjából, akinek Barcelona az egyik kedvence városa, ugyanis Nánási Pál ott kérte meg a kezét.

"Életem egyik legboldogabb pillanata Barcelonában, amikor megkérték a kezem... Imádom ezt a várost... Ugye lesz még ilyen jó...?" - írta szomorkodva a műsorvezető. A posztja többezer kedvelést kapott, hiszen rengeteg ember szívéhez áll még közel a spanyol város.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.