Autóbalesetet szenvedett a szépségkirálynő, Koroknyai Virág - Fotó

Koroknyai Virág autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szomorúan tudatta a hírt Koroknyai Virág: összetörték csodaszép autóját.

Tegnap egy rendezvényre sietve parkolásból akart elindulni, ám egy autós, aki nem nézett tükörbe belement Sarka Kata legújabb királynőjébe. Virág autójának eleje sérült, szerencsére a lánynak semmi baja sem történt. Szomorú posztjában tudatta a hírt.

Szitokáradat zúdult a magyar szépségkirálynőre - Csúnyán támadják Virágot


Vasárnap este kiderült, 2017-ben Koroknyai Virág nyerte meg a Magyarország Szépe versenyt, ő képviselheti hazánkat a Miss World világversenyen. A zsűri döntése azonban nem mindenkinek tetszik, sokan úgy vélik, másnak kellett volna győznie. Szülei aggódnak lányukért, féltik, nehogy a lelkére vegye a negatív kommenteket.

Hódi Pamela kirúgott a hámból - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170819-hodi-pamela-kirugott-a-hambol.htmlMinden édesanyának jár egy kis kimenő- így volt ezzel Hódi Pamela is, aki kihasználta a szabad hétvégéjét és baránőivel alaposan kirúgott a hámból. TV + Sztárok--Bódi Sylvi macskájával a lába között szelfizett - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170819-bodi-sylvi-macskajaval-szelfizett.htmlBódi Sylvi még egy ártatlan, cuki képen is képes villantani. Most is ez történt...TV + Sztárok--Kiss Ramóna vőlegényéről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170819-kiss-ramona-fulig-szerelmes.htmlKiss Ramónát a közelmúltban jegyezte el kedvese, a profi kézilabdázó Lékai Máté. A pár le sem tagadhatná, mennyire boldogok. Rami pedig ezúttal egy édes titkot is megosztott.TV + Sztárok--Jennifer Aniston férje ezeket posztolta Budapestrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170819-jennifer-aniston-ferje-budapesten.htmlNéhány napig Budapesten volt Justin Theroux. Jennifer Aniston férje már visszautazott az Egyesült Államokba, de előtte meg csodás felvételeket posztolt Budapestről. TV + Sztárok--Pataky Attila egy gömbvillámtól kapta különleges képességéthttp://www.life.hu/sztarok/20170819-pataki-attila-egy-gombvillamnak-koszonheti-erejet.htmlMint ismeretes, Pataky Attila több különleges képesség birtokában is van. Most pedig az is kiderült, minek köszönheti ezt a tehetséget... TV + SztárokGanxsta Zolee magánéletéről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170819-ganxsta-zolee-elarult-mire-vagyik.htmlKi gondolná, hogy a rengeteg tetoválás és trágár rapszövegek mögött egy érzőszívű, olykor romantikus férfi lakozik? Pedig Ganxsta Zolee úgy tűnik, valójában egy igaz úriember... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.