Nádai Anikó szakított új pasijával?

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Nádai Anikó szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó néhány hónapja jelentette be a nagy nyilvánosság előtt, hogy különváltak újtai gyeremekei apjával. A csinos sztár nem sokáig volt egyedül, ugyanis rátalált a szerelem egy nála néhány évvel fiatalabb férfi személyében. Ám ezúttal is újra szíktásról szólnak a hírek...

Bár Nádai Anikó karrierje felfelé ível, hiszen saját talkshow-t kapott, amit egyre többen néznek, a magánéletben mégsem ennyire szerencsés. Pár hónapja, gyereke apjával való szakítása után úgy tűnt, újra boldog egy nála néhány évvel fiatalabb férfi, Tamás oldalán. Bár nem nagyon akarta elkiabálni a dolgot, megismerkedésükről elárult néhány információt Garami Gábor autós műsorában.

Nádai Anikó újra szingli? Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Mi már régebben találkoztunk egyszer, az egyáltalán nem volt romantikus. Tulajdonképpen moziban találkoztunk, megtetszett és megkínáltam a kukoricámból. Ő azt mondta, nem kér belőle, és én ezen kiakadtam. Elutasított, és innentől kezdve ez egy kihívás volt. Azóta valahogy újra összetalálkoztunk és most meglett" - így mesélt akkor kapcsolatáról Anikó.

A Bors információi szerint azonban ennek a kapcsolatnak is vége szakadt. Anikó vajon ezért utazott el barátnőjével, az Éjjel-nappal Budapest egykori Zsófijával egy közös csajos nyaralásra? Egyelőre nem tudni, ugyanis a celebmami még nem erősítette meg a szakítás hírét.

Geronazzo Mária teljesen új külsővel tűnt fel - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170815-geronazzo-maria-uj-kulseje-video.html2010-ben eltűnt a nyilvánosság elől a hatalmas szájáról és erotikus tetteiről híres Geronazzo Mária. Most azonban interjút adott: nem ismernéd fel.TV + SztárokOrigoMajka helyett Csonka András lesz Ábel Anita társahttp://www.life.hu/sztarok/20170815-majka-helyett-csonka-andras-lesz-a-tv2-uj-musorvezetoje.htmlCsonka András váltja a szókimondó rappert, Majkát a Drágám, add az életet! című műsorban.TV + SztárokOrigoGörög Zita újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20170815-gorog-zita-uj-szerelme.htmlGörög Zita magánéletéről nem sokat tudni, annyi viszont biztos, hogy tavaly zátornyra futott házassága után most újra rátalált a szerelem. TV + Sztárok--Gáspár Evelin kiakadt apjárahttp://www.life.hu/sztarok/20170815-gaspar-evelin-kiakadt-az-apjara.htmlA Gáspár család látszólag nagyon összetartó, ám ezúttal Evelinnél betelt a pohár és durván kiosztotta édesapját. TV + SztárokOrigoPintér Tibor fiatal lányokkal bújik ágybahttp://www.life.hu/sztarok/20170814-pinter-tibor-szexualis-kalandjairol-vallott.htmlPintér Tibor ezúttal is érdekes kijelentést tett...TV + SztárokOrigoTóth Vera csókja - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170814-toth-vera-csok-foto.htmlTóth Vera ezúttal nem kutyáival, hanem egy másik szőrös kedvencével bújt össze...TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.