Botrányos lett a Diana életéből készült dokumentumfilm

Fotó: Mario Testino -
dokumentumfilm Diana hercegnő botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana halálának 20. évfordulója közeledtével számos olyan múltbéli történés derült ki, ami jobb lett volna, ha a feledés homályába vész. Így gondolják ezt a britek is, akik írtó dühösek az életrajzi ihletettségű dokumentumfilm miatt, amit a napokban be is mutattak.

Nem csak a hercegné botrányos házassága Károly herceggel, de a szexuális életük, valamint viharos kapcsolatai és szeretői is górcső alá kerültek a filmben, amiből számos információ szivárgott már ki a film vetítése előtt is. A világ alig várta már, hogy végre láthassa ezt a dokumentumfilmet, kivéve a britek, akik szerint pusztán sárdobálás és gyűlölködés az egész mű és nem szól semmiről, csak Diana bemocskolásáról. A Channel 4 csatorna annak ellenére mutatta be ezt a 90 perces összeállítást, hogy a királyi család és a hercegnő testvére is kérte őket, tekintsenek el a vetítéstől. A csatorna azzal indokolta a film leközlését, hogy annak történelmi jelentősége van.

Diana is Rák volt, aki mindig elegáns, az alkalomhoz illő sminkben jelent meg Fotó: Mario Testino

A film 3,5 millió embert vonzott a képernyők elé, ám a történelmi vonatkozás elmaradt, helyette botrányok, régi interjúk, korábbi képösszeállítások kaptak helyet, amik elferdítik Diana személyiségét. A kritikusok szerint nem reális képet állított be a csatorna a szívek királynőjéről. A britek undorítónak találták ezt a kegyeletsértést- írta meg a The Daily Telegraph.

Liptai Claudia utolsó szeflije - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170819-liptai-claudia-utolso-szelfije.htmlLiptai Claudia egy gyönyörű fotóval búcsúzik a nyártól. TV + SztárokOrigoHajdú Dávidka 7 éves lett- így készül a családhttp://www.life.hu/sztarok/20170819-hajdu-david-7-eves-lett.htmlMa van Sarka Kata és Hajdú Péter kisfiának 7. születésnapja. Ma minden róla szól.TV + Sztárok--Autóbalesetet szenvedett a szépségkirálynő, Koroknyai Virág - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170819-autobalesetet-szenvedett-koroknyai-virag-foto.htmlSzomorúan tudatta a hírt Koroknyai Virág: összetörték csodaszép autóját.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoHódi Pamela kirúgott a hámból - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170819-hodi-pamela-kirugott-a-hambol.htmlMinden édesanyának jár egy kis kimenő- így volt ezzel Hódi Pamela is, aki kihasználta a szabad hétvégéjét és baránőivel alaposan kirúgott a hámból. TV + Sztárok--Bódi Sylvi macskájával a lába között szelfizett - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170819-bodi-sylvi-macskajaval-szelfizett.htmlBódi Sylvi még egy ártatlan, cuki képen is képes villantani. Most is ez történt... TV + Sztárok--Pataky Attila egy gömbvillámtól kapta különleges képességéthttp://www.life.hu/sztarok/20170819-pataki-attila-egy-gombvillamnak-koszonheti-erejet.htmlMint ismeretes, Pataky Attila több különleges képesség birtokában is van. Most pedig az is kiderült, minek köszönheti ezt a tehetséget... TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.