Ábrahám Edit elmesélte, miért jött el a Barátok köztből

Fotó: Tuba Zoltán [origo] -
Ábrahám Edit Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ábrahám Edit, vagy ahogy egy ország ismeri, Berényi Claudia hirtelen távozott a Barátok közt című népszerű sorozatból. Sokan találgatták, vajon mi lehet az ok, ám a színésznő ezidáig nem adott egyértelmű választ a kérdésekre. Most azonban elárulta, miért döntött a távozás mellett.

Ábrahám Edit imádta az Rtl Klub sikersorozatát és nem azért váltott, mert elege lett belőle. A szervezete jelezte, hogy nem bírja tovább, ezért kellett meghoznia ezt a szomorú döntést.

Ábrahám Edit, Berényi Klaudia, Barátok Közt Fotó: Tuba Zoltán [origo]

"Fizikai tünetei voltak a fáradtságnak, például elkezdett fájni a derekam, kezdődő porckorongsérvem lett. A kimerültségtől egyszer borzasztóan rosszul lettem. Rossz volt a közérzetem, erős szívdobogásom lett, el akartam ájulni. Nem tudtam, mi ez,

abban a pillanatban azt hittem, meghalok.

Kértem, hogy hívjanak mentőt. Kiderült, hogy semmilyen szervi problémám nincs, pánikrohamom volt. A szervezet jelez, ha besokall, ha nem bírja tovább. Nem vártam meg a harmadik jelet, azt, hogy jól fejbe vágjon valami, amitől aztán kénytelen leszek megállni. Leálltam magamtól" - mesélte a színésznő a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.