televíziós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A televíziós tüdőgyulladásban halt meg. 89 éves volt. 

Sir Bruce Forsyth,a BBC egykori műsorvezetője másfél éve nem szerepelt a televízióban. 1939-ben kezdte televíziós pályafutását, 75 éven keresztül szerepelt tévéműsorokban, ezzel pedig bekerült a Guiness-világrekorderek közé.

Emléktárgyak és relikviák kerültek elő Elvis Presley titkárnőjétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170820-relikviak-kerultek-elo-elvis-presley-titkarnojetol.htmlA 40 éve elhunyt Elvis Presley életét a mai napig hihetetlen érdeklődés övezi. Az egykori rajongói a mai napig figyelemmel kísérik, ami a Királlyal kapcsolatos, legyenek azok még soha nem hallott pletykák vagy tárgyak, amelyek az énekes birtokában voltak. TV + SztárokAFPLiptai Claudia Balatonszepezden nyaralhttp://www.life.hu/sztarok/20170818-liptai-claudia-balatonszepezden-nyaral-posztolta-a-facebookra.htmlLiptai Claudia, ahogy ígérte, mindennap posztol a Facebookjára. Bár csak sosem hagyná abba. TV + SztárokOrigoÍgy simogatta magát Iggy Azalea a Sziget nagyszínpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20170813-igy-simogatta-magat-iggy-azalea-a-sziget-nagyszinpadan-budapesten.htmlMég a Daily Mail is fotósorozatban mutatta meg, mennyire forróra sikerült Iggy Azalea Sziget-fellépése. TV + Sztárok--Mariah Carey 100 kilósra hízotthttp://www.life.hu/sztarok/20170813-mariah-carey-100-kilosra-hizott-nagyon-kover.htmlMindig is telt alakja volt Mariah Careynek, de egy darabig az még az előnyére is vált: rajongói imádták domborulatait. Most azonban túlment ezen a határon, és kimondhatjuk, az énekesnő elhízott. TV + Sztárok--Hajdú Péter keresi a szerelmethttp://www.life.hu/sztarok/20170818-hajdu-peter-keresi-a-szerelmet-nem-agglegenytipus.htmlAmíg Katáról úgy tudni, hogy boldog új párjával, addig Hajdú Péter egy újabb szakításon van túl. Eszter állítólag egy másik férfival bulizott, egyrészt ezért váltak ketté az útjaik. Arról is hallani, hogy az is gondot jelentett köztük, hogy mindketten mást vártak a kapcsolattól. TV + SztárokOrigoNagy Feró hatalmas anyagi kockázatot vállalhttp://www.life.hu/sztarok/20170818-nagy-fero-hatalmas-anyagi-kockazatot-vallal-eletmukoncertjevel.htmlAggódik családjuk anyagi biztonsága miatt Nagy Feró felesége. A zenész nagy dobásra készül: megünnepli a Beatrice 40. születésnapját és egy Feró-életműkoncertet is tart. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.