Kállay-Saunders András Tolvai Reniről vallott

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Tolvai Reni Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta összejöttek, időről időre felmerül, hogy szakított a Megasztár egykori szerelmespárja, Kállay-Saunders András és Tolvai Renáta. Ők azonban mindig rácáfolnak a pletykákra, kösztönik szépen, jól vannak. 

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András kapcsolatában mindig is sokan kételkedtek, ők pedig már rég nem magyarázkodnak, hanem időről időre rácáfolnak a pletykákra, amelyek szerint szakítottak. Most András a Blikknek beszélt erről:

"Nem szakítottunk Renivel, együtt vagyunk és minden rendben. Segítettem is neki az egyik dalában és ő is közreműködik az új lemezemen. Egyébként mindig őszintén elmondjuk egymásnak a véleményünket a másik dolgairól" - jelentette ki.

Az énekesnő korábban a Life.hu-nak így vallott: "Ez az első komoly kapcsolatom, mivel az előzőek rövid távúak voltak, és érzelmekben sem voltak hasonlóak. A Megasztár alatt ismertük meg egymást, ami rengeteg elfoglaltsággal és feladattal járt, jó barátok lettünk, összehozott minket az, hogy egyikünk sem Magyarországon nőtt fel. Már az elején nagyon tetszettünk egymásnak, és ott volt a szikra, viszont kevés időnk volt megismerni egymást a verseny közben. Mikor a Megasztárnak vége lett, akkor jöttünk rá arra, hogy nagyon hiányzunk egymásnak. Addig nem is fogtuk fel, hogy szerelmesek vagyunk egymásba. Ma is öröm rágondolni, hogy ennyi éve együtt vagyunk".

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Így fest most az X-Faktor nagy felfedezettje, Krasznai Tündehttp://www.life.hu/sztarok/20170818-igy-fest-most-az-x-faktor-nagy-felfedezettje-krasznai-tunde.htmlBiztosan ti is emlékeztek még Krasznai Tündére, az X-Faktor tehetséges énekesnőjére. Nos, ha régen láttátok, megmutatjuk, hogyan fest most. TV + Sztárok--Eltűnt a súlyosan beteg Lorán Lenkehttp://www.life.hu/sztarok/20170818-eltunt-a-sulyosan-beteg-loran-lenke-szineszno.htmlPár napja engedték haza a kórházból a nőgyógyászati műtéten átesett színésznőt, azóta azonban senki sem látta. Otthonában hiába keresték: senki nem nyitott ajtót. A szomszédok is azt állítják, nincs ott. TV + SztárokOrigoGáspár Győző lányáról, Evelinről posztolt fotókat a Facebookrahttp://www.life.hu/sztarok/20170818-gaspar-gyozo-evelinrol-posztolt-fotokat-a-facebookra.htmlOrigoHajdú Péter keresi a szerelmethttp://www.life.hu/sztarok/20170818-hajdu-peter-keresi-a-szerelmet-nem-agglegenytipus.htmlAmíg Katáról úgy tudni, hogy boldog új párjával, addig Hajdú Péter egy újabb szakításon van túl. Eszter állítólag egy másik férfival bulizott, egyrészt ezért váltak ketté az útjaik. Arról is hallani, hogy az is gondot jelentett köztük, hogy mindketten mást vártak a kapcsolattól. TV + SztárokOrigoTornóczky Anitával közös fotón Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20170813-tornoczky-anitaval-kozos-foton-pozol-hajdu-peter.htmlTornóczky Anita és Hajdú Péter 20 éve jó barátságban vannak, most is együtt ünnepelték Anita születésnapját. TV + Sztárok--Luxusautót vett Gáspár Lacihttp://www.life.hu/sztarok/20170817-luxusautot-vett-gaspar-laci-a-kisfianak.htmlSok olyan dolgot megtehet, amelyról korábban csak álmodott.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.