Kállay-Saunders András Tolvai Reniről vallott

2017.08.20. 08:42

Amióta összejöttek, időről időre felmerül, hogy szakított a Megasztár egykori szerelmespárja, Kállay-Saunders András és Tolvai Renáta. Ők azonban mindig rácáfolnak a pletykákra, kösztönik szépen, jól vannak. 

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András kapcsolatában mindig is sokan kételkedtek, ők pedig már rég nem magyarázkodnak, hanem időről időre rácáfolnak a pletykákra, amelyek szerint szakítottak. Most András a Blikknek beszélt erről: 

"Nem szakítottunk Renivel, együtt vagyunk és minden rendben. Segítettem is neki az egyik dalában és ő is közreműködik az új lemezemen. Egyébként mindig őszintén elmondjuk egymásnak a véleményünket a másik dolgairól" - jelentette ki. 

Az énekesnő korábban a Life.hu-nak így vallott: "Ez az első komoly kapcsolatom, mivel az előzőek rövid távúak voltak, és érzelmekben sem voltak hasonlóak. A Megasztár alatt ismertük meg egymást, ami rengeteg elfoglaltsággal és feladattal járt, jó barátok lettünk, összehozott minket az, hogy egyikünk sem Magyarországon nőtt fel. Már az elején nagyon tetszettünk egymásnak, és ott volt a szikra, viszont kevés időnk volt megismerni egymást a verseny közben. Mikor a Megasztárnak vége lett, akkor jöttünk rá arra, hogy nagyon hiányzunk egymásnak. Addig nem is fogtuk fel, hogy szerelmesek vagyunk egymásba. Ma is öröm rágondolni, hogy ennyi éve együtt vagyunk".

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

 

Kállay-Saunders AndrásTolvai Reni