Kiszel Tünde lánya, Donatella szerelmes

Forrás: Instagram/Kiszel Tünde -
Kiszel Tünde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Világhírű zenészbe szeretett bele a naptárdíva kamaszlánya, Donatella. Az érzés úgy tűnik, kölcsönös. 

A 16 éves lány választottja egy korábbi iskolatársa, aki világszerte ismert jazz-zenész. A 19 éves szaxofonosnak saját zenekara van, az Oláh Kálmán Jr. Quartet, amelyet már nemcsak itthon ismer a zenekedvelő nagyközönség.

A fiatalok nem is titkolják románcukat, hiszen szerelmes üzenetek tömkelegével árasztják el egymás posztjait a közösségi oldalakon - írja a ripost.

Forrás: Instagram/Kiszel Tünde

Emléktárgyak és relikviák kerültek elő Elvis Presley titkárnőjétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170820-relikviak-kerultek-elo-elvis-presley-titkarnojetol.htmlA 40 éve elhunyt Elvis Presley életét a mai napig hihetetlen érdeklődés övezi. Az egykori rajongói a mai napig figyelemmel kísérik, ami a Királlyal kapcsolatos, legyenek azok még soha nem hallott pletykák vagy tárgyak, amelyek az énekes birtokában voltak. TV + SztárokAFPNagy Feró hatalmas anyagi kockázatot vállalhttp://www.life.hu/sztarok/20170818-nagy-fero-hatalmas-anyagi-kockazatot-vallal-eletmukoncertjevel.htmlAggódik családjuk anyagi biztonsága miatt Nagy Feró felesége. A zenész nagy dobásra készül: megünnepli a Beatrice 40. születésnapját és egy Feró-életműkoncertet is tart. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoEltűnt a súlyosan beteg Lorán Lenkehttp://www.life.hu/sztarok/20170818-eltunt-a-sulyosan-beteg-loran-lenke-szineszno.htmlPár napja engedték haza a kórházból a nőgyógyászati műtéten átesett színésznőt, azóta azonban senki sem látta. Otthonában hiába keresték: senki nem nyitott ajtót. A szomszédok is azt állítják, nincs ott. TV + SztárokOrigoExkluzív interjú Diplóval, a Major Lazer létrehozójávalhttp://www.life.hu/sztarok/20170818-exkluziv-interju-diploval-a-major-lazer-letrehozojaval.htmlDiplo, aki 20 éve a dj pályán van, 9 évvel korábban létrehozta a Major Lazer produkciót. A háromtagú dj trió a legnépszerűbb világsztárokkal zenélnek. A Sziget Fesztiválon egy exkluzív interjút adtak, amiben többek közt meséltek arról, igaz-e a hír, miszerint Rihanna folyton elutasítja őket, de Diplo reagált a Taylor Swifttes veszekedésére is.TV + Sztárok--Liptai Claudia Balatonszepezden nyaralhttp://www.life.hu/sztarok/20170818-liptai-claudia-balatonszepezden-nyaral-posztolta-a-facebookra.htmlLiptai Claudia, ahogy ígérte, mindennap posztol a Facebookjára. Bár csak sosem hagyná abba. TV + SztárokOrigoGáspár Győző lányáról, Evelinről posztolt fotókat a Facebookrahttp://www.life.hu/sztarok/20170818-gaspar-gyozo-evelinrol-posztolt-fotokat-a-facebookra.htmlOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.