Augusztus 20: Robbie Williams gyerekeivel nézte meg a budapesti tűzijátékot

Robbie Williams augusztus 20. tűzijáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdán lép fel a Groupama Arénában Robbie Williams, de már most itt van Budapesten.

Gyerekeivel nézte meg augusztus 20-án a budapesti tűzijátékot Robbie Williams. A sztár felesége, Aida Field nagyon cuki videót posztolt erről az Instagramra. A felvételen Robbie és két gyeremeke látható, amint szállodai lakosztályuk erkélyéről csodálják a fényeket. A kisfiú, Charlton izgalmában még urgándozik is, Robbi pedig szeretettel simogatja végig kislánya, Theodora hátát.

@robbiewilliams #pricelessmoments #instamood #budapestagram AWxx

Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) által megosztott bejegyzés,

Robbie Williams koncertje csak szerdán lesz, kezdődhet tehát a sztárvadászat budapes utcáin!

Fotókon a Paula és Paulina két főszereplője, Fernando Colunga és Gabriela Spanic - így néznek ki most!http://www.life.hu/sztarok/20170820-fotokon-a-paula-es-paulina-ket-foszereploje-fernando-colunga-es-gabriela-spanic.htmlKi ne emlékezne még a latin szappanoperák egyik legsikeresebb sorozatára a Paula és Paulinára? Most megmutatjuk, hogy néz ki a két főszereplő hosszú évekkel a forgatás után.TV + SztárokOrigoElhunyt Sir Bruce Forsyth brit tévéshttp://www.life.hu/sztarok/20170820-elhunyt-sir-bruce-forsyth-brit-teveslegenda.htmlA televíziós tüdőgyulladásban halt meg. 89 éves volt. TV + Sztárok--Kiszel Tünde lánya, Donatella szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20170820-kiszel-tunde-lanya-donatetta-szerelmes.htmlVilághírű zenészbe szeretett bele a naptárdíva kamaszlánya, Donatella. Az érzés úgy tűnik, kölcsönös. TV + SztárokOrigoEmléktárgyak és relikviák kerültek elő Elvis Presley titkárnőjétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170820-relikviak-kerultek-elo-elvis-presley-titkarnojetol.htmlA 40 éve elhunyt Elvis Presley életét a mai napig hihetetlen érdeklődés övezi. Az egykori rajongói a mai napig figyelemmel kísérik, ami a Királlyal kapcsolatos, legyenek azok még soha nem hallott pletykák vagy tárgyak, amelyek az énekes birtokában voltak. TV + SztárokAFPPumped Gabo nagyon lefogyotthttp://www.life.hu/sztarok/20170820-pumped-gabo-sokat-fogyott-nem-onmaga.htmlPumped Gabót a Balaton Soundon ismerhette meg az ország, amikor egy apró sortban táncolgatott a beach-en. A sztár nagyon hiú, így csak akkor megy emberek közé, ha tökéletesen néz ki. Ezúttal azonban nem elégedett magával. TV + SztárokOrigoKállay-Saunders András Tolvai Reniről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170820-kallay-saunders-andras-tolvai-renirol-es-a-kapcsolatukrol-vallott.htmlAmióta összejöttek, időről időre felmerül, hogy szakított a Megasztár egykori szerelmespárja, Kállay-Saunders András és Tolvai Renáta. Ők azonban mindig rácáfolnak a pletykákra, kösztönik szépen, jól vannak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.