Ma este dupla résszel startol a Pumpedék második évada

Pumpedék RTL Spike
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pumped Gabóék visszatérnek az RTL Spike képernyőjére. A fesztiváltáncáról elhíresült bulikirály és barátai ezúttal a Balaton partján próbálják meglelni azt, ami megváltoztathatja az életüket.

Az első évad sikere után mától új részekkel térnek vissza Pumpedék az RTL Spike-ra. A tabudöntögető brigád mindennapjai ezúttal nagyrészt egy siófoki bárban zajlanak: Gabo - az édesanyja egyik ismerősének köszönhetően - nagy lehetőséget kap; neki kell felfuttatnia az üzletet. Bekönyörgi maga mellé Somát a buliba és a számukra megfelelő személyzet kiválasztása után belevágnak az „évtized üzletébe". Csakhogy hamar kiderül, hogy egy bizniszt menedzselni nem olyan egyszerű, mint azt elképzelték. Miközben a srácok szélmalomharcot folytatnak a pultosokkal, illetve kínkeservesen megküzdenek a napi bevételért és a megélhetésért, az anyagiak miatt a barátságuk is megrendül, ráadásul közben mindkettőjük szerelmi élete kezd vakvágányra terelődni. Persze mindent meg is tesznek azért, hogy Ágit és Lunát magukra haragítsák.


A nagy veszekedések természetesen ezúttal sem maradnak el, a szokásos balhék és hangos bulik mellett azonban a második évfolyam, a Pumpedék - Bikiniszezon során inkább a drámai érzelmi húrok pendülnek meg. Ráadásul az eddig magas lovon ülő Gabo komoly pofonokat kap az élettől; rögtön az első két epizódban kiderül, hogy most Ági kerül nyeregbe, másfelé kacsingat, sőt egyszerre kétfelé is, és ha a bulikirály nem figyel oda rá, talán még szeretőnek sem maradhat meg a szövevényes kapcsolatrendszerben és végleg elveszítheti korábbi párját. A felismerés annyira sokkolóan hat rá, hogy féltékenységében olyan dolgokat tesz, amelyekre még talán azok sem számítottak, akik jól ismerik. A sorscsapásokat tekintve azonban ez még csak a kezdet, az élet hamarosan még nagyobb lelki próbatételek elé állítja Gabót, akiről kiderül, hogy a laza, pökhendi külső mögött egy érzékeny szívű fiatalember rejtőzik.

Pumpedék - Bikiniszezon első két epizódja augusztus 21-én, 22.00-tól látható.

Vad angyal, Sonadoras, Paula és Paulina - A legerősebb szappanopera-kvízhttp://www.life.hu/sztarok/20170812-szappanopera-kviz.htmlA 90-es években egy ország magolhatta be délutánonként az összes Dél-Amerikai keresztnevet. Gonosz földbirtokos, megvakult árva, elmebeteg szépség, jóságos - lehetőleg viskóban lakó - nagyanyó, és persze kisbaba szinte minden sorozatban volt. A kérdés csak az, hogy mennyire emlékszel még ezekre a délutáni szappanoperákra. Tedd próbára a tudásodat a kvízünkkel, ha pedig újra néznéd őket, akkor kapcsolj az Izaura TV-re, ahol újra támad a Paula és Paulina, az Esmeralda, a Titkok és szerelmek és a Vad angyal is. TV + SztárokOrigoDiana hercegnő nem is volt szerelmes szeretőjébe, Dodi Fayedbehttp://www.life.hu/sztarok/20170821-diana-hercegno-nem-is-volt-szerelmes-szeretojebe.htmlHiába telt már el lassan 20 év Diana halál óta, naponta derülnek ki újabb részletek a hercegnőről. Egykori tanácsadója szerint például Diana nem volt szerelmes a szeretőjébe, csupán egy kellemes nyarat akart. TV + Sztárok--Szilágyi Istvánt hiába verte össze a fia, minden pénzét ráköltihttp://www.life.hu/sztarok/20170821-minden-penzet-fiara-kolti-szilagyi-istvan.htmlSzilágyi Istvánt csúnyán összeverte a fia, aki ezért jelenleg is börtönben van. A színész és felesége azonban aggódnak gyermekükért, hazavárják és minden pénzüket ráköltik. TV + Sztárok--Lorena Rae német modell Leonardo DiCaprio új barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170821-lorena-rae-leonardo-dicaprio-uj-baratnoje.htmlMájusban röppent fel a hír, hogy Leonardo DiCaprio és a híres modell, Nina Agdal egy év után szakítottak. A színésznek azonban máris új barátnője van. TV + SztárokOrigoVisszavonul II. Erzsébet?http://www.life.hu/sztarok/20170821-visszavonul-ii-erzsebe.htmlA 91 éves Erzsébet királynő már nagyon régóta van a trónon, nem meglepő, hogy sokan a visszavonulásáról pletykálnak főleg, miután a férje is leköszönt már. TV + Sztárok--Férjhez ment a magyar Európa-bajnok vízilabdás, Csabai Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20170821-ferjhez-ment-a-magyar-europa-bajnok-vizilabdas-csabai-dora.htmlBekötötték Csabai Dóra válogatott vízilabdázó fejét. A hétvégén, Visegrádon volt az esküvő. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.